Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: Στην τελικη ευθεια για τα ημιτελικα!

Σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης

Σήμερα στις 14:30 διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τα φαβορί να είναι ορατά πλέον, όμως στο κύπελλο, τον θεσμό των εκπλήξεων, πολλά μπορούν να συμβούν.
 
Αρχικά στο γήπεδο του Κάλχα του η Δόξα Γρατινής υποδέχεται τον Σπάρτακο με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω του σκορ πρόκρισης (1-1) που πήραν στους Αγίους Θεοδώρους.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά το 1-3 στην έδρα του Σώστη βρίσκεται μια ανάσα από τα ημιτελικά και το σημερινό ματς στον Ίασμο θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, διαδικαστικό.
 
Η Ελπίδα Σαπών φιλοξενεί την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με το 3-0 του πρώτου αγώνα να έχει “βάλει” τη Δόξα με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά και να δείχνει ξεκάθαρα πως το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά είναι η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς.
 
Τέλος, στο Κόσμιο ο τοπικός ΠΑΟΚ υποδέχεται την Δόξα Προσκυνητών με τους γηπεδούχους από τη μια να έχουν το προβάδισμα λόγω του 0-1 του πρώτου αγώνα, όμως από την άλλη η Δόξα έχει την ποιότητα να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Αναλυτικά οι σημερινές αναμετρήσεις: 

Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (0-3)
Γήπεδο Κάλχα: Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (1-1)
Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Προσκυνητών (1-0)
Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη (3-1)
Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 14.30.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.