Την Κυριακη 17 Δεκεμβριου το χριστουγεννιατικο bazaar του Κεντρου Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας Κομοτηνης

Στο Εμπορικό Κέντρο “Kosmopolis”

Όπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazaar, με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο.
 
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, οι φίλοι και εθελοντές του Κέντρου θα διαθέσουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους,  στο  χριστουγεννιάτικο  παζάρι  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 11:00-17:00 στο Εμπορικό Κέντρο “Kosmopolis”.  Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, προορίζονται για την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.
 
Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012 και πλαισιώνεται από Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Αποτελεί τη μοναδική δομή στην ευρύτερη περιοχή που προσφέρει ολοκληρωμένες ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες στην κατεύθυνση της πρόληψης και είναι σε άμεση σχέση και συνεργασία με το αντίστοιχο Κέντρο του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.