Αστραψε και βροντηξε η Δοξα!

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Δόξα Προσκυνητών 0-8 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξένησε την Δόξα Προσκυνητών έχοντας το σκορ πρόκρισης από το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού, όμως η Δόξα μπήκε με “γυαλισμένο μάτι” στο γήπεδο και επικράτησε σαν σε προπόνηση με 0-8 του πολύ κακού ΠΑΟΚ.

Κανείς από τους 40 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου δεν περίμενε ότι το παιχνίδι θα είχε αυτή την εξέλιξη, όμως η Δόξα μπήκε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειχνε πως ήθελε όσο τίποτα την πρόκριση στα ημιτελικά σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που εμφανίστηκαν νωθροί και είχαν μόλις 2 τελικές σε ολόκληρο το παιχνίδι(!).

Η διαφορά δυναμικότητα έπαιξε το ρόλο της στο παιχνίδι καθώς το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τους κατόχους του κυπέλλου, που θα πρέπει να γυρίσουν αρκετά πίσω στο χρόνο για να θυμηθούν τόσο συντριπτική ήττα.
Μετά από ένα σημείο όλοι περίμεναν καρτερικά τη λήξη του αγώνα που έδωσε την ευκαιρία και στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν παίχτες που έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Τέλος τα γκολ για τους Προσκυνητές πέτυχαν οι: Ιωαννίδης(9΄), Φαρμάκης(11'), Σιχλιμοίρης(19', 24', 40', 53), Γαβριήλ(65') και ο Βάσκος(75')

Το ρολόι του αγώνα:
9 ΄ΓΚΟΛ Ωραία πάσα του Δραγανίδη στον Δραγανίδη που από αριστερά σε κενό χώρο θα πλασάρει στην απέναντι γωνία για το 0-1.
11' ΓΚΟΛ Ασίστ του Βάσκου στον Φαρμάκη που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα κάνει το 0-2.
1 'ΓΚΟΛ  Ωραία ατομική ενέργεια του Σιχλιμοίρη που με ωραίο τελείωμα θα τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
24'  ΓΚΟΛΟ Σιχλιμοίρης μέσα από την περιοχή με τριπλή προσπάθεια θα νικήσει τελικά τον Δελιγιάννη για το 0-4.
40'  ΓΚΟΛΟ Βάσκος θα μπει από τα αριστερά στην περιοχή και θα σπάσει στον Σιχλιμοίρη που με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 0-5.
45'ΓΚΟΛ Σουτ του Βάσκου εντός της περιοχής με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
53' ΓΚΟΛ  Σέντρα του Βελή Μεμέτ από τα δεξιά με τον Σιχλιμοίρη να “πιάνει” την προβολή και να νικάει τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ για το 0-6.
60' Φάουλ του Μαμούτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολίτσα.
65' ΓΚΟΛ Έπειτα από ασίστ του Βάσκου ο Γαβριήλ με διπλή προσπάθεια θα γράψει το 0-7.
75' ΓΚΟΛ Ο Βάσκος βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Δελιγιάννη και με ωραίο τελείωμα θα σημειώσει το τελικό 0-8.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ Κοσμίου(Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Τριάντος, Αγγελής, Μυστρίδης(46' Νάνος), Ζάγγουλος, Λεβεντέλης, Πότσης, Αραμπατζής(46' Ρούντος), Ρουμπιές(46' Μαμούτ), Χατζητουλούσης(63' Παπαγεωργίου), Ξενάκης.

Δόξα Προσκυνητών:(Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας(46' Βελή Μεμέτ), Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας(46' Κρεμμύδας), Φαρμάκης, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης(56' Γαβριήλ), Βάσκος, Ιωαννίδης.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι

κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.