Τα αξιωματα στο νεο ΔΣ του Επαγγελματικου και Βιοτεχνικου Επιμελητηριου

Αντιπρόεδρος Α΄ ο Χασάν Μεσούτ, Αντιπρόεδρος Β΄ ο Παναγιώτης Αλμπανίδης

Γενικός Γραμματέας ο Νίκος Ευκαρπίδης, Οικονομικός επόπτης ο Νίκος Στεργίου που είναι και ο νέος αντιπρόσωπος στην ΚΕΕΕ

 
Η κατανομή των αξιωμάτων στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, με τα νέα μέλη του ΔΣ να εκλέγουν αυτούς που θα πλαισιώσουν τον νέο πρόεδρο κ. Αντώνη Γραβάνη, που εκλέχτηκε από τις αρχαιρεσίες της 4ης και 5ης Δεκεμβρίου.
 
Παρόλο που υποψηφίους κατέβασαν και οι δύο συνδυασμοί για όλες τις διαθέσιμες θέσεις, ο νικηφόρος συνδυασμός «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» εξέλεξε συμβούλους σε όλες τις θέσεις, πλην αυτή του Β΄ Αντιπροέδρου, η οποία δια νόμου πηγαίνει στην αντιπολίτευση, τον συνδυασμό δηλαδή «Μαζί από το χθες στο Αύριο» του κ. Γιάννη Κιλτσίκη, που εξέλεξε ένα σύμβουλο λιγότερο.
 
Έτσι Αντιπρόεδρος Α΄ εκλέχτηκε ο Χασάν Μεσούτ, που πήρε και τις περισσότερες ψήφους στο τμήμα Υπηρεσιών, ενώ Αντιπρόεδρος Β΄, που εκλέγεται από την παράταξη της αντιπολίτευσης, αναδείχθηκε ο κ. Παναγιώτης Αλμπανίδης.
 
Γενικός γραμματέας εκλέχτηκε ο κ. Νικόλαος Ευκαρπίδης, ενώ Οικονομικός Επόπτης εκλέχτηκε ο κ. Νίκος Στεργίου.
 
Τέλος Υπεύθυνος ΓΕΜΗ εκλέχτηκε ο κ. Παντελής Χαβιαράς, ενώ Υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων εκλέχτηκε ο κ. Αθανάσιος Δεμίρης.
 
Τα νέα μέλη του ΔΣ εξέλεξαν και τον αντιπρόσωπο στην Κεντρική ¨Ένωση Επιμελητηρίων, με τη θέση να παίρνει ο κ. Νίκος Στεργίου, με αναπληρωματικό τον κ. Παντελή Χαβιαρά.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.