Μας αλλαζει τα φωτα ο Δημος Κομοτηνης

Εργασίες αντικατάστασης τσιμεντοϊστών στη Γεωργίου Παπανδρέου, ακολουθούν και άλλοι δρόμοι

Προχωρούν οι εργασίες για την αντικατάσταση τσιμεντοϊστοί οι οποίοι είναι επικίνδυνοι και σαθρωμένοι με νέους ιστούς στην πόλη, σε ένα έργο μέσα από το οποίο θα αντικατασταθούν εκατοντάδες τσιμεντοϊστοί στην πόλη της Κομοτηνής.
 

Αυτές τις ημέρες οι εργασίες έχουν επικεντρωθεί στην οδό Γ. Παπανδρέου, όπου εγκαθίστανται οι εννιάμετροι χαλύβδινοι γαλβανισμένοι ιστοί, που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς τσιμεντένιους που κατασκευάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, όταν δημιουργούνταν η Εκτενεπόλ.
 
Να σημειωθεί πως εργασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Κομοτηνής, μεταξύ των οποίων οι οδοί Μαμέλη, Αίνου, Μαρασλή, Εύξεινου Πόντου, Κοσμά  Αιτωλού αλλά και η Λεωφόρος Δημοκρατίας.
 

Εκτενής θα είναι και η αντικατάσταση των φωτιστικών στην οδό Εγνατίας, όπου θα αντικατασταθούν τα σαράντα υπάρχοντα φωτιστικά και θα τοποθετηθούν καινούρια με μονό βραχίονα.
 
Να σημειωθεί πως στην Γ. Παπανδρέου ενώ τοποθετούνται αυτή την περίοδο οι ιστοί, θα λειτουργήσουν μετά τις γιορτές, όταν και θα μεταφερθεί σε αυτούς η παροχή ρεύματος και αν λειτουργήσουν κανονικά θα ξεκινήσει η αποξήλωση των τσιμεντένιων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.