Παρουσιαση του παιδικου παραμυθιου «Ο Βασιλιας που εκλεψε τη Μαγεια των Χριστουγεννων»

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων από τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης και τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών

«Ο βασιλιάς Λαοδάμας έκλεψε την μαγεία των Χριστουγέννων! Έντρομοι οι κάτοικοι της Εξάπολης, σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στον «ΠτΘ». Τις έρευνες για την ανεύρεση της μαγείας των Χριστουγέννων διεξάγουν τα βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» και ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών, οι οποίοι το προσεχές Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου,στις 12 το μεσημέρι στην  Λέσχη Κομοτηναίων, αναμένεται να ανακοινώσουν τα έως τώρα αποτελέσματα των ερευνών τους.
 
Παρουσία του «ηθικού αυτουργού» ήτοι του συγγραφέα της πανέμορφης αυτής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας κ. Βασίλη Δερμεντζή, καθώς και των κ.κ. Βασιλική Περβανά, Χριστίνα Αποστολίδου και Δημήτρη Σβυντρίδη, σε ρόλο «βασικών μαρτύρων».
 
Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία, με πολύ ζωντανή εικονογράφηση, που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό βασίλειο της Εξάπολης και τις περιπέτειες του βασιλιά Λαοδάμα. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Στο ιστορικό βασίλειο της Εξάπολης κάθε χρόνο στις 23 Δεκεμβρίου όλοι προετοιμάζονταν για το κάλεσμα της Μαγείας των Χριστουγέννων.
 
Η παράδοση έλεγε πως μόνο τα παιδιά μπορούσαν να τη δουν. Όταν οι μεγάλοι τα ρωτούσαν πώς έμοιαζε, έλεγαν πως είναι «σαν ένα λαμπερό σύννεφο που ερχόταν πάνω από τα κεφάλια τους την ώρα του καλέσματος».
 
Ο βασιλιάς Λαοδάμας δεν πίστευε στη Μαγεία των Χριστουγέννων, μέχρι τη στιγμή που η κόρη του έπεσε βαριά άρρωστη και τότε αποφάσισε να φυλακίσει τη Μαγεία των Χριστουγέννων, ώστε να τη γιατρέψει. Φυσικά αυτή του η πράξη είχε συνέπειες…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.