Και τωρα…ημιτελικα!

Επικράτησαν τα φαβορί!

Την Τετάρτη 13/12 διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου στην οποία αν εξαιρέσει κανείς τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, όλες οι ομάδες που πήραν σκορ πρόκρισης στους πρώτους αγώνες πήραν το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά.
 
Στο γήπεδο του Κάλχα η Δόξα Γρατινής μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα κατάφερε να κερδίσει δύσκολα με 1-0 τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων χάρη σε γκολ του Μουζασβίλι.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με “φόρα” από τον πρώτο αγώνα πέρασε εύκολα από τις Σάπες με 0-2 χάρη σε γκολ των Παγώνη και Πανουργιά, παίρνοντας έτσι εύκολα την πρόκριση στους 4 του θεσμού.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ηττήθηκε με 0-8 από τη Δόξα Προσκυνητών σε ένα παιχνίδι που, όπως καταλαβαίνει κανείς και από το σκορ, άνηκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους που “πέταξαν” έξω του κατόχους του τροπαίου και μπήκαν εύκολα στην τετράδα του κυπέλλου.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά το 1-3 στον πρώτο αγώνα στην έδρα του Σώστη επαναπαύτηκε και λίγο έλειψε να το πληρώσει, καθώς η πολύ δυνατή ομάδα του Σώστη έφυγε με το διπλό από τον Ίασμο, νικώντας με 1-2, χάρις σε γκολ του Παπουτσή και Δ. Παπαδόπουλου. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ντεμιρτσίδης.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης:
 

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-2
Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 1-0
ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Προσκυνητών 0-8
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη 1-2

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.