12η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στις Σάπες!

Με την 12η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Θράκης από την οποία ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση μεταξύ Ηρακλή Σαπών και Βιστωνίδας Κοπτερού.
 
Η Βιστωνίδα προέρχεται από την άνετη νίκη με 5-1 επί του Α.Ο Φιλίας και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Πανθρακικό. Από την άλλη ο Ηρακλής ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 από το Φανάρι, γεγονός που κάνει πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στο Ατσάλι Αρχοντικών, νικώντας με γκολ προς το τέλος με 1-0, πλέον ο Πανθρακικός επικεντρώνεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πόντο Κομοτηνής που προέρχεται από ρεπό. Εύκολη αναμένεται η αναμέτρηση για τον Πάνθραξ.
 
Μετά τη νίκη με 2-1 επί των Ελπίδων Κομοτηνής, η Ένωση Ασωμάτων φιλοξενείται στην έδρα του ΑΟ Φιλία με στόχο τη συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων σε μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα.
 
Το Ατσάλι Αρχοντικών υποδέχεται την Νέα Δόξα Υφαντών σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Το Ατσάλι προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ η Νέα Δόξα Υφαντών από το διπλό με 0-2 στην έδρα της Α.Ε.Κομοτηνής.
 
Στο γήπεδο του Αγιοχωρίου θα φιλοξενηθεί ο Μύστακας που μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αετό Μίσχου με 1-2 θα “κυνηγήσει” το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Αγιοχώρι που κέρδισε άνευ αγώνος με 0-3 την ΠΑΕ Ποντίων.
 
Τέλος το Φανάρι που προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Ηρακλή Σαπών θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η αυριανή του αντίπαλος, η ΠΑΕ Ποντίων, έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Ρεπό θα πραγματοποιήσει ο Αετός Μίσχου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΑΣ Αγιοχωρίου-ΑΟ Μύστακας (Μπαλάφας, Τσιλφίδου, Πανταζής)
Ηρακλής Σαπών-Βιστωνίδα Κοπτερού (Χαρίτσης, Γκιόσης, Μαντζαβέλας)
ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων (Χούσκογλου, Δημητριάδης, Ντελής)
Πόντος Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός (Λάπατας, Ευγενίδου, Φυλακτός)
Ελπίδες Κομοτηνής-ΑΕ Κομοτηνής (Τζιώτζιος, Παναγιωτίδης, Δωδόγλου)
Ατσάλι Αρχοντικών-Νέα Δόξα Υφαντών (Χαμαλίδης, Κίνας, Γεωργιάδης)
ΑΟ Φαναρίου-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 3-0 α.α.
Ρεπό: Αετός Μίσχου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.