Δεν «Χ»αρηκε κανεις στο ντερμπι του Ιασμου

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου - Δόξα Γρατινής (+Video & Gallery)

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Ιάσμου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχτηκε την Δόξα Γρατινής στο πλαίσιο της 11ης(και τελευταίας) αγωνιστικής με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-1 και την Δόξα να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χειμώνα.
Στο κατάμεστο γήπεδο του Ιάσμου οι φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί έγιναν μάρτυρες ενός ντέρμπι που τα είχε όλα.
Πολλά νεύρα καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σκληρά μαρκαρίσματα, κόκκινη κάρτα για τον Μέγα(Αμοιρόπουλος) και τις δύο ομάδες να φεύγουν με μία πικρή γεύση από το σημερινό παιχνίδι, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα που υπέπεσε σε λάθη αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του  τελικού αποτελέσματος.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με τον “μουδιασμένο” Μέγα Αλέξανδρο, έβλεπε κανείς ένα μονόπλευρο παιχνίδι με την επιθετική γραμμή της Δόξας να δημιουργεί συνεχώς ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι  ήταν αρκετά τυχεροί στο ότι δεν συνδυάστηκε το κακό τους ξεκίνημα με εις βάρος τους τέρμα.
Μετά το 30' οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Μπουτσακτσή.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στην εξίσωση  του παιχνιδιού και ο κόσμος που προσπαθούσε να τονώσει τους παίχτες του Μέγα και παράλληλα να αποσυντονίσει τους φιλοξενούμενους που έδειχναν σε καλύτερη μέρα.
Στο 50' ο Παπαρούνας με μακρινό σουτ δεν βρήκε στόχο, όμως 12 λεπτά αργότερα με ένα πολύ δυνατό σουτ κατάφερε να νικήσει τον Μπουτσακτσή και να πετύχει ένα φοβερό γκολ βάζοντας έτσι μπροστά την ομάδα του.
Καταλυτικό ρόλο στην συνέχεια του παιχνιδιού έπαιξε η δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής Παπαγεωργίου στον Αμοιρόπουλο με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα γι΄αυτή του την απόφαση.
Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φτωχό καθώς υπήρχαν πολλά νεύρα εκατέρωθεν και στην μοναδική, ουσιαστικά, φάση μετά το γκόλ των γηπεδούχων ο Πασχάλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπουτσίδη για το 1-1, σώζοντας έτσι την παρτίδα για την ομάδα του.
 
Συνοψίζοντας και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα καθώς από τη μία η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ από την άλλη ο Μέγας ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά και ενώ σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού έδειχνε να διαχειρίζεται σωστά αποτέλεσμα.

Το ρολόι του αγώνα:
10' Εκτέλεση φάουλ του Δαλή Ισμαήλ από τα δεξιά με την μπάλα να βρίσκει στον Μπόζη και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Παπουτσίδη.
12' Σέντρα του Κυριακόπουλου από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι με τον Αντωνιάδη να κάνει παράλληλη κεφαλιά πάσα πρός τον Μπόζη που για λίγα εκατοστά δεν θα προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
18' Ψηλοκρεμαστή πάσα του Κυριακόπούλου στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Μπόζη που θα επιχειρήσει να “κρεμάσει” τον Παπουτσίδη όμως ο τελευταίος διάβασε σωστά τη φάση και έδιωξε σε κόρνερ.
21' Ο Πασχάλης θα πιέσει στην πρώτη πάσα και θα καταφέρει να κλέψει από τον Αμοιρόπουλο και θα “σπάσει” την μπάλα στον Μπόζη με το σουτ του όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Παπουτσίδη.
50' Σουτ του Παπαρούνα από μακρινή απόσταση μόλις άουτ.
62' ΓΚΟΛ. Ο Παπαρούνας συγκλίνει από τα αριστερά και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα νικήσει τον Μπουτσακτσή για το 1-0, μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.
67' Κόκκινη στον Αμοιρόπουλο δείχνει ο Παπαγεωργίου.(δεύτερη κίτρινη)
87' Σέντρα σουτ του Αντωνιάδη από τα αριστερά με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πασχάλης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπουτσίδη για το 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου(Βιόπουλος): Παπουτσίδης, Αχμέτ, Αμοιρόπουλος, Χουσείν, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Γιαννακιτσίδης, Καραμπάτσιος(59' Χουσείν Χ.), Παπαρούνας, Κλής, Ογκουνσότο(72' Μυλωνάς).

Δόξα Γρατινής(Μπόζης): Μπουτσακτσή, Δαλή Ισμαήλ, Τάτσιος, Κουζασβίλι, Καμζέλας, Κακουλίδης(72'Λεγάτος), Πασχάλης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ, Αντωνιάδης, Μπόζης.

Δηλώσεις του προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Πέτρου Βιόπουλου

Δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Γρατινής Τάσου Μπόζη

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι

κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.