Μια χρονια γεματη επιτυχιες αποχαιρετησε η Σχολη Χορου Let’s Dance

Στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο χορευτικό της πάρτι

Με τον καλύτερο τρόπο και κυρίως με αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, δηλαδή με χορό, αποφάσισαν να κλείσουν τη φετινή χρονιά οι καθηγητές και οι μαθητές της Σχολής Χορού “Let’s Dance”.
 

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με την παράδοση, έτσι και τα μέλη της Σχολής έμειναν πιστοί στις δικές τους παραδόσεις, διοργανώνοντας και φέτος ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου ήταν ο χορός.
 

Οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές της σχολής, ανέβηκαν στη σκηνή του Κέντρου «Βράχος» και «μεταμορφώθηκαν» σε  Αη Βασίλιδες, ξωτικά, ταράνδους, χιονονιφάδες, αέρινες νεράϊδες, μπαλαρίνες και σε πολλά άλλα, παρουσιάζοντας τις χορογραφίες που είχαν ετοιμάσει ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά.
 
Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με πολύ χορό, χειροκροτήματα και κυρίως χαμόγελα που πρωταγωνίστησαν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, στον κατάμεστο από περήφανους γονείς κέντρο, οι οποίοι έσπευσαν να αποθανατίσουν κάθε στιγμή.
 

Η καθιερωμένη επίσης ανταλλαγή δώρων, αποτέλεσε και τον επίλογο της βραδιάς, με πολλές ευχές για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και στιγμές δημιουργίας, που μοναδικά ο χορός μπορεί να προσφέρει.
 
Και του χρόνου λοιπόν σε όλη την οικογένεια της Let’s Dance!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.