Ρουβο-κων-ειαδες

Στην χώρα όπου δεν κατοικοεδρεύει η αλήθεια και όπου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καταγράφει το καθένα την πραγματικότητα από τη σκοπιά των συμφερόντων που υπηρετεί, τελικά κάποιες φορές είναι χρήσιμα τα αναπάντεχα events, τα αμήχανα προς την στιβαρή δημοκρατία events.
 
Τι εννοούμε; Όλα αυτά που έχουν σχέση με τους πλειστηριασμούς, και πρώτης κατοικίας, και η μεν η ΕΡΤ μας λέει καθημερινά σ’ όλα τα δελτία ειδήσεων ότι οι πλειστηριασμοί  εμποδίζονται από διάφορες ομάδες αντιδρώντων που υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και τη μεγάλη ιδιοκτησία. Υπηρετούν δηλαδή αυτές οι ομάδες αντιδρώντων τους κολωνακιώτες και τους αριστοκράτες των Αθηνών που χρωστούν, έχουν αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν. Και σ’ αυτό το σημείο φυσικό είναι να τιθέμεθα εναντίον όλων των αντιδρώντων και να τους βαφτίζουμε συλλήβδην υπηρέτες του Κεφαλαίου.
 
Από την άλλη, μια άλλη μερίδα μέσων διατείνεται ότι επιθυμεί υγιές πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς, το πιο υγιές πλαίσιο που θα μπορούσε να τεθεί, να εκλαμβάνεται ο πλειστηριασμός ως δημόσια διαδικασία απολύτως συμβατή με τη ζωή, και σ’ αυτήν να μην περιλαμβάνεται κανείς αντιδρών ούτε οι Ρουβίκωνες. Το μόνο που δεν μας λέει τελικά το καλό κανάλι, είναι αν πραγματικά οι πλειστηριασμοί αφορούν και σε πρώτες κατοικίες κι αν πραγματικά μένουν στο δρόμο οικογένειες κι ανήμποροι. Δε θα μπορούσε όμως αυτό να μας το πει αντί να καταγγέλλει με δριμύτητα τους Ρουβίκωνες, οι οποίοι επιχείρησαν να εμποδίσουν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Αγρίνιο για 1390 ευρώ χρέος;
 
1390 ευρώ!!! Κατά τα άλλα το δίκαιο των αδυνάτων στην χώρα απολύτως σεβαστό είναι!!! Πτου να μη βασκαθούμε δηλαδή!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.