Βραβεια της Ξανθιας 2017

Ο θεσμός που αγαπήσατε επιστρέφει… διαμεσολαβούσης της Ξανθιάς

Καλησπέρα, καλησπέρα…
 
Για όσους αναρωτιέστε, είμαι ακόμα μια παρατημένη και… δεν έχω βάψει ακόμα ρίζα!
 
Ο Καραγκιουλμέζης δια μέσου της εκδότριας, διαδήλωσε τη θετική του απόκριση στο αίτημα που κατέθεσα περί βαψίματος, ωστόσο ντράπηκα να τον καλέσω σπίτι γιατί είμαι χάλια μαύρα.
 
Μόνο την τηλεόρασή μου καθάρισα και αναγκάστηκα να κατεβάσω κάτι χειμερινά γιατί με το που άρχισαν να έρχονται και αυτά τα επώνυμα –κάθε φορά με διαφορετικό βλέπε Ηλέκτρα, Ευρυδίκη κτλ.—   τσουτσούριασα.
 
Ευτυχώς για την ονοματοδοσία αυτών των φαινομένων υπεύθυνο όπως έμαθα είναι το  Αστεροσκοπείο των Αθηνών, που ο Θεός να τους έχει καλά τους ανθρώπους μέχρι στιγμής παρέμειναν σε γυναικεία ονόματα, γιατί σκεφτείτε τώρα να αρχίσουν τα ανδρικά και  να έρθει κάνα φαινόμενο με το όνομα του άνδρα που με παράτησε… Τέλος, θα χάσω τα λογικά μου και θα αρχίσω να τρέχω στους δρόμους σαν την Αστέρω, κλαίγοντας και ψάχνοντας τον Θύμιο – τον πρώην δικό μου δεν τον λένε έτσι μην αρχίσετε να ψάχνετε. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω και ένα νυφικό να βάλω… εκτός αν μου ράψει κάτι ο Καραγκιουλμέζης. Σε περίπτωση που το διαβάζεις αγαπημένε master της βελόνας, έχω δει κάτι καταπληκτικά στον Oscar de la Renta και στην Carolina Herrera που μπορούμε κάπως να αντιγράψουμε, γιατί τα κανονικά, ούτε με το εφάπαξ της οικογένειας –και βάζω και ξαδέρφια μέσα— δεν μπορούμε να τα πάρουμε.
 
Για να επανέλθω λοιπόν, επειδή ως γνωστόν είμαι μια παρατημένη, δεν έχω καταλάβει πολλά από αυτά που συνέβησαν τους τελευταίους 6 μήνες. Στην αρχή ήθελα να κάνω έναν ιδιαίτερο σχολιασμό για την φαντασμαγορική εκδήλωση που έκαναν οι «Γυναίκες της Κομοτηνής», το οποίο παρακολούθησα από Live streaming από το κανάλι της πόλης μας, όπου διάβασα πως το παρακολούθησαν 1800 άτομα. Όσο ήμουν εγώ μέσα βέβαια ήταν 20 αυτοί που το παρακολουθούσαν, αλλά μόνη γυναίκα και παρατημένη είμαι, με κλαμένα μάτια συνέχεια, μπορεί να κάνω και λάθος. Δυστυχώς όμως δεν έχω βρει κάπου αναρτημένα τα αποτελέσματα και δεν τα θυμάμαι όλα και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, επομένως θα ακολουθήσω την περσινή πεπατημένη των πρώτων και άκρως επιτυχημένων Βραβείων της Ξανθιάς, που ήρθαν και έγιναν θεσμός. Θα δώσω απλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον κόσμο που το παρακολούθησε, γιατί να πούμε ότι το ΡΕΞ στην αρχή τουλάχιστον, ήταν κατάμεστο και άντε βρε πάντα τέτοια…!
 
Στα βραβεία  μου όμως, όπως τα επέλεξαν όχι οι μοίρες, αλλά εγώ, η μία και μοναδική και ανυπέρβλητη Ξανθιά του «ΠτΘ». 

Βραβείο Αθάνατου 

Τώρα πέθαναν δεν πέθαναν πολλοί  μέσα στο 2017 δεν θυμάμαι να σας πω. Κρατάω το δικό μου «πένθος» βλέπετε, γιατί ως γνωστόν «ένας χωρισμός ισούται με έναν μικρό θάνατο».  Του έκανα και κηδεία να ξέρετε. Είχα μια έρμη αποξηραμένη ανθοδέσμη από μια γιορτή και αποφάσισα να καθαρίσω το κάρμα μου. Πήρα την ανθοδέσμη, άνοιξα την μπαλκονόπορτα και τα πέταξα από το μπαλκόνι. Γιατί μέχρι εκεί βγαίνω. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον συμπολίτη που τον πέτυχαν τα αποξηραμένα τριαντάφυλλα, μπορεί να στείλει το όνομά του στον Παρατηρητή και να του στείλουμε ένα σελιδοδείκτη δώρο.
 
Ξεσκονίζοντας λοιπόν την τηλεόραση και κάνοντας το πρώτο ζάπινγκ μετά από  μήνες, είδα πως το Μεγάλο Κανάλι ζει ακόμα και μαζί του και εμείς… Συνεχίζονται οι άπειρες επαναλήψεις, με μεγάλα λάθη. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να σου δίνουμε βραβείο αθανάτου και να μην βάζεις σε επανάληψη τους Απαράδεκτους, τις εκπομπές της Μαλβίνας, τους Αυθαίρετους, τα άπαντα του Παπακαλιάτη. Έχουμε πήξει στη «Ζωή της άλλης». Οπότε όσο και να ήθελα, δεν μπορώ να δώσω ξανά το ίδιο βραβείο στο Mega.
 

Διάβασα βέβαια κάπου πως το αγόρασε ο Ιβάν,  οπότε θα περιμένω τα καλύτερα. Ο Ιβάν αγόρασε και το «Ε» είπανε κάποια στιγμή και είχε σκοπό να αλλάξει τα πάντα στο Κανάλι. Ψάχνοντας τα άρθρα του καλοκαιριού είδα πως ο κεντρικός παρουσιαστής, σε όλες τις ζώνες, Μένιος Φουρθιώτης είχε πάθει κατάθλιψη, 3 νευρικούς κλονισμούς, 5 ανορεξίες, 3 απόπειρες αυτοκτονίας, 10 αποτυχημένες προσπάθειες να μάθει ρώσικα και να γράψει γράμμα στον Ιβάν για να του δώσει τρεις λόγους να τον κρατήσει… Μέχρι και το Survival του πήραν από τα χέρια και έσκασε λέει γιατί έκανε νούμερα χωρίς αυτόν! Τώρα πώς την μετράνε την τηλεθέαση στο κανάλι αυτό δεν ξέρω, αλλά εύχομαι να μην τα μετράνε όλα πάνω τους με τον ίδιο τρόπο γιατί θα υπάρχουν και πρακτικά όπως καταλαβαίνετε προβλήματα.
 
Έτριβε λοιπόν όλη η ελληνική showbiz και η πολιτική σκηνή τα χέρια της, γιατί δεν θα έβλεπαν ξανά τον Μένιο… Όχι αγαπούλες ο Μένιος έμεινε, απέδειξε ότι είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και γύρισε χαρούμενος και με μεγαλύτερη διάθεση να σας λιανίσει όλους. Ο Μένιος λοιπόν ποτέ δεν πεθαίνει οπότε και του αξίζει αυτό το βραβείο.
 
Ακόμα αναρωτιέμαι βέβαια με τι τους κρατάει όλους και ακόμα κυκλοφορεί ανάμεσά μας αλλά μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ! 

Βραβείο Πολιτικού 

Πολλοί οι υποψήφιοι και όλοι του Σύριζα.. Ποιον να πρωτοδιαλέξω; Καίγεται ο εγκέφαλός μου. Βέβαια και ο Καμμένος με τα καζίνα και τις Barbie έκλεψε την παράσταση αλλά πάλι δεν μου φτάνει. Δύσκολα εντυπωσιάζομαι πλέον, μιας και το επίπεδο και της τοπικής πολιτικής έχει ξεφύγει από το μέτρο.
 
Για αυτό και αποφάσισα το βραβείο να δοθεί στον κ. Λαλιώτη . Πολλοί θα σκεφτείτε πως δεν είναι ενεργός πολιτικός, αλλά μας απέδειξε πως ακόμα υπάρχει. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει στην παραπάνω κατηγορία αλλά δεν θέλω να το πάρει και πολύ πάνω του.
 

Ο Κώστας  —θα μου επιτρέψετε να τον αποκαλώ με το μικρό του, γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί— μαζί με τον Τσοχατζόπουλο είχαν κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά του ΠΑΣΟΚ. Και πολλοί άλλοι βέβαια μαζί τους αλλά αυτοί ήσαν οι επικρατέστεροι.  Έκανε όμως τη διαφορά και δεν κάηκε όπως την πάτησε ο Άκης και ο Κωστόπουλος  —και αυτός παιδί του ΠΑΣΟΚ ήταν και τον κάψανε μην απορείτε, αλλά κάποια άλλη στιγμή θα σας τα πω, όπως τα βίωσα μέσα από την ίδια την βίλα του Πέτρου που τον περίμενα παρέα με την Τζένη. Από ό,τι λοιπόν μάθαμε,  ο Κώστας τόσα χρόνια μπαινόβγαινε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ σαν πρωτοκλασάτο στέλεχος, και έβγαλε και τη Φώφη για Πρόεδρο. Για όσους δεν καταλαβαίνετε τι λέω ανατρέξτε στο προηγούμενό μου αριστούργημα.
 
Τώρα γιατί του αξίζει το βραβείο του πολιτικού.
 
Κάποτε είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο που τον αντιπροσώπευε με τον τίτλο «Ξεκινάς γυμνός και τελειώνεις γυμνός». Ανάμεσα σε όλα τα σοφά που κατέγραψε αναφέρεται και το εξής: «Στην πολιτική πρέπει να ανοίγεις και να κλείνεις παρενθέσεις. Να μένεις λίγο εκτός, για να σκεφτείς, να φιλοσοφήσεις και να ζήσεις διαφορετικά. Αυτό είναι ανανέωση για έναν πολιτικό. Όταν είσαι εκτός, γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Στη φύση αυτό το πράγμα λέγεται “αγρανάπαυση”».
 
Μας απέδειξε λοιπόν πως είναι σίγουρα αυθεντικός πολιτικός, γιατί την άνοιξε την παρένθεση και έκανε μια μεγάλη πολιτική πορεία. Υπάρχει ένα προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ στο οποίο δείχνει έργα… έργα σε κάθε Περιφέρεια και Νομό …  έργα που ενώνουν τους Έλληνες και αλλάζουν τη χώρα και όλα ήταν ΔΙΚΑ του έργα. Έκανε δηλαδή ένα σποτ φτιαγμένο πάνω του, έπαθε τα χειρότερα το ΠΑΣΟΚ και εξαφανίστηκε χωρίς να κλείνει καμία παρένθεση. Και ενώ, όπως μας λέει,  αυτό το στάδιο ονομάζεται «αγρανάπαυση», κάθε άλλο παρά αυτό έκανε. Το μόνο που τον ανανεώνει και τον κάνει να κρατιέται και τόσο καλά, όχι δεν είναι οι κρέμες του Μένιου, ήταν η συνεχής ενασχόλησή του με το κόμμα. Τρανταχτή απόδειξη η φωτογραφία του με το πούρο στη νίκη της Φώφης. Δεν έχει κλείσει την προηγούμενη παρένθεση και άνοιξε άλλη. Τώρα πότε θα τις κλείσει όλες δεν μπορώ να σας πω. Είμαι σίγουρη πως στο επόμενο συνέδριο θα μας δώσει ένα σόου που θα μας μείνει αξέχαστο.
 
Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, το βραβείο Πολιτικού πηγαίνει στον Κώστα Λαλιώτη. 

Βραβείο Στυλ 

Φέτος την εμφάνισή του στην τηλεοπτική πραγματικότητα της χώρας έκανε το “My style rocks”, το οποίο είδα μονορούφι μέσα σε 2 εβδομάδες.  Να είναι καλά ο ΣΚΑΙ με το web tv του που γέμισε τις μέρες και τις νύχτες μου. Και θα μπορούσα να το δώσω εκεί αλλά έχω τόσα πολλά να σχολιάσω για αυτήν την εκπομπή που δεν μου φτάνει όλο το φύλλο της εφημερίδας.
 
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε τι θέλω να πω , όπως λέει και η Κατσαϊτη.
 
Όπως ξέρετε δεν κυκλοφόρησα και πολύ αυτό το διάστημα και δεν μπόρεσα να τσεκάρω όλες τις συμπολίτισσες μου για το στυλ τους, αν και η συχνή μου επαφή με την εκδότρια όπως καταλαβαίνετε λόγω λόξας της ιδίας, εμπεριείχε καυτές λεπτομέρειες για τις στυλιστικές επιλογές γυναικών και αντρών της πόλης.  Η μόνη επαφή που είχα επί προσωπικού, δια μέσου facebook εννοώ, με τον έξω κόσμο, ήταν με τα Βραβεία της Χρονιάς από τις «Γυναίκες της Κομοτηνής». Πολλά είδαν τα μάτια μου, λίγα ωστόσο θα πω.  
 

Η πρώτη μου παρατήρηση είναι τα κορίτσια του Άη Βασίλη! Αυτού του «αργοπορημένου» που λένε συνέχεια και θα ξανάρθει και φέτος σε λίγες μέρες. Μπράβο στα κορίτσια, αλλά βασικιές …!  Έπρεπε να βγούνε όλες ντυμένες κορίτσια του Αη Βασίλη και εξηγούμαι… κοντή φουστίτσα, γουνάκι και ψηλή over the knee μπότα, όλα στα κόκκινα. Να κουβαλάνε και ένα σάκο για να ολοκληρώσουν το concept. Και καμιά τους δεν φορούσε πανωφόρι να το τονίσουμε. Συγνώμη Κορίτσια αλλά 1!!!
 

Από την άλλη οι παρουσιάστριες… Στα μαύρα όλες, με την τσαχπινιά τους η κάθε μια και με την κ. Θάνου να ξεχωρίζει με το ξεχωριστό ανδρόγυνο λουκ της σαν άλλη kd lang!
 
Ένα 4 το παίρνουν γιατί δεν μου άρεσαν πολύ οι φάκελοι.
 
Το 5 όμως της φετινής διοργάνωσης θα πάει στην κυρία Αχτσιόγλου για τρεις λόγους.

  1. Ξέρει να διαλέγει το κατάλληλο φόρεμα σε κάθε περίσταση. Π.χ. Αν  πρέπει να παραστείς στο κάμπινγκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ  —τι σκατά μπορεί να γίνεται εκεί δεν μπορώ να φανταστώ—  βάζεις κόκκινο και μόνο κόκκινο. Επίσης  για την ψηφοφορία του Πολυνομοσχεδίου που θα κάψει όλους τους φορολογούμενους Έλληνες στη Βουλή, πρέπει να εμφανιστείς μόνο με λευκό στενό μίντι φόρεμα.
  2. Επίσης στον δρόμο που έδειξε η Duchess Kate Midletton, αλλά και ως γνήσια Συριζαία της λογικής «δεν υπάρχουν λεφτά για παραπάνω ρούχα», τολμά να βάλει τα ίδια ρούχα δύο φορές. Οπότε με το ίδιο καταπληκτικό λευκό μίντι φόρεμα, και στη Βουλή αλλά και στις Βρυξέλλες. Και εντυπωσίασε το ίδιο!
  3.  Ξέρει πώς να τα φοράει τα ρούχα. Έβαλε δύο φορές το ίδιο φόρεμα  —αυτό το λευκό που λέμε— και το συνδύασε τέλεια. Στη Βουλή με Nude γόβα, κόκκινο κραγιόν, μανικιούρ στους σωστούς τόνους και … με τα κατάλληλα εσώρουχα που δεν φαινόταν και δεν διαγραφόταν τίποτα. Και στις Βρυξέλλες ακριβώς το ίδιο και τους έριξε και ένα πανωφόρι και το ολοκλήρωσε. Βέβαια δεν είδα τσάντα και με χάλασαν πολύ αυτά τα κορδονάκια στο τελείωμα της φούστας. Αλλά για τα μάτια της Έφης και το εορταστικό πνεύμα που με διακρίνει θα τα παραβλέψω.

 

Εύγε κορίτσι μου!  Σε παρακαλώ στείλε στο email του Παρατηρητή ποια είναι αυτά τα εσώρουχα γιατί τα τόνιζε συνέχεια η Κατσαϊτη,  χωρίς να λέει όμως ποιανής εταιρείας είναι και έχω πάρει ένα bandage φόρεμα για το revenge body μου, που λέει και η Khloe (aka. Kardashian) και θα κάνω τρανή εμφάνιση στο Gala της εκδότριας την πρωτοχρονιά.
 
Καραγκιουλμέζη παρεμπιπτόντως εσύ που είσαι του «συστήματος» και του τομέα, μήπως ξέρεις να μας βοηθήσεις; 

Βραβείο Δημότη Κομοτηνής 

Εντάξει χάθηκα από τον κόσμο, αλλά τους λογαριασμούς μου πήγαινα να τους πληρώσω,  τον Παρατηρητή μου τον διάβαζα καθημερινά, οπότε μια άποψη για τον καλύτερο δημότη της χρονιάς την έχω. Αλλά επειδή πολύ διασκέδασα με τα Βραβεία της Κομοτηνής θα ήθελα το βραβείο να δοθεί στον κύριο Κώστα που φρόντιζε για τα φώτα!
 
Τον κύριο Κώστα που λέτε δεν τον είδαμε πολύ, αλλά τον ακούσαμε περισσότερο και από τις ίδιες τις παρουσιάστριες καθώς κάθε λίγο και λιγάκι του απηύθυναν τον λόγο.  Τη μια δεν προλάβαινε να σβήσει τα φώτα για να παίξει το βίντεο, την άλλη τα έκλεινε και ξεχνούσε να τα ανάψει. Μόλις τα έκλεινε άντε άνοιξέ τα πάλι. Και άναψε, σβήσε ο κ. Κώστας γενικά εκείνο το βράδυ.
 
Και όλη την ώρα κ. Κώστα μπορούμε να κάνουμε αυτό, να κάνουμε και εκείνο από τις παρουσιάστριες. Τι να πρωτοκάνει  ο άνθρωπος,  ένας μόνος του ήταν και πάνω κρυμμένος στο Θεωρείο. Κάπου εκεί υποθέτω δηλαδή, γιατί κάθε φορά που λέγανε το όνομά του κοιτούσαν κατά πάνω.
 
Εγώ τον καταλαβαίνω τον κ. Κώστα, γιατί τέτοια βραβεία θέλουν πολλές πρόβες και εξοπλισμό και υποδομές. Ούτε ένα κουμπί δεν του είχαν δώσει του ανθρώπου με μουσική, να μπορεί να κόψει ακριβώς στα 3 λεπτά τον βραβευμένο που είχε πολλά να πει. Βέβαια στο σημείο τούτο πρέπει να αναφέρω πως όσοι έδιναν τα βραβεία μεγαλύτερη συγκίνηση είχαν και περισσότερα είχαν να πουν, και τα έλεγαν. Και επιμένω σε αυτό το σημείο στο κουμπί που έλειπε από τον κύριο Κώστα, γιατί πολλοί θα εκτιμούσαν το να έκοβε όποιον ξεπερνούσε τα τρία λεπτά. Και όχι τίποτα άλλο δεν ξέρω αν κάποιος του πήγε ένα ποτήρι νερό, ένα σαλαμάκι, μία μπύρα, ένα κάτι τέλος πάντων, τόσες ώρες εκεί πάνω μόνος του.
 
Εγώ κ. Κώστα θεωρώ πως τα πήγες καταπληκτικά και μπράβο σου για την υπομονή σου και την προσπάθειά σου! Του χρόνου θα έρθω να σε βοηθήσω, αν βέβαια δεν είμαι υποψήφια, που θα έπρεπε κανονικά, αλλά ας όψεται η γυναικεία ανταγωνιστικότητα. Πόσο beneath μου όμως!
 
Θέλω να επισημάνω στο σημείο αυτό πως είχα και άλλη δυνατή υποψηφιότητα, και μάλιστα ένστολη που ξέρω πόσο αγαπάτε κάποιες τη στολή, αλλά η κυρία Τζένη, μητέρα της εκδότριας και επίτιμη εκδότρια, για να δανειζόμαστε και τίτλους από τον ανταγωνισμό, με έκοψε. Να τα λέμε και αυτά! 

Βραβείο Ανοησίας 

Σε εμένα ήθελα να το δώσω που άφησα τον έρωτα να με αποπλανήσει και τώρα μετράω πληγές, αλλά δεν πειράζει μια μέρα θα γράψω βιβλίο για αυτό τον έρωτα και η εκδότρια – να την δεσμεύσω και δημοσίως – έχει δώσει όρκο ότι θα το εκδώσει.
 
Υποψήφιοι πολύ ΣΥριζοΑΝΕΛ… αλλά με κέρδισε άλλος.
 
Ο Απόστολος Πόντας υποψήφιος της Κεντροαριστεράς, ο οποίος νομίζει πως επειδή μας αφήσανε το Mega να παίζει επαναλήψεις δεν έχουμε πρόσβαση στο Netflix και δεν βλέπουμε House of Cards. Λες και εμείς… είμαστε χωριατάκια… «Γκατούλα, εε γκατούλα, κάνε νιάου». Στο σημείο αυτό, ενός λεπτού σιγή για την υπέρτατη, ιέρεια του My style rocks Ραμόνα.
 

Αντέγραψε λοιπόν που λέτε ο mesie Πόντας το διάγγελμα του Φρανκ του Άντεργουντ λέξη προς λέξη. Δεν ρώτησε τον Παπακαλιάτη να του πει πως όταν κάνουμε αντιγραφή μπερδεύουμε πολλές σειρές σε ένα επεισόδιο.
 
Έβαλε το ίδιο φόντο από πίσω …  Νόμιζε δηλαδή, γιατί απλά δύο σημαίες, ένα κακόγουστο φωτιστικό, και αυτές τις κλασικές δερματόδετε εγκυκλοπαίδειες –Ζονκ παρακαλώ γιατί ο Φρανκ είχε παράθυρο από πίσω του—   και απλά έκλεψε λίγες ατάκες του Φρανκ…!
 
Απόστολος Πόντας λοιπόν…
 
«Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Αυτό χρειάζεται ο νέος φορέας. Έναν ηγέτη που δεν φοβάται να σας κοιτάξει στα μάτια και να σου πει τι πιστεύει. Πιστεύω στο να βάζουμε πρώτα τους ανθρώπους. Πιστεύω στο να βάλουμε την Ελλάδα στη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω στο να “ανοίγουμε τις πόρτες”. Και να δουλέψουμε με όλες τις πλευρές ώστε όλοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι ένας άνθρωπος ταπεινός. Ποτέ δεν ξεχνάω από πού έρχομαι. Και ποτέ δεν έχω θεωρήσει δεδομένη την υποστήριξή σας. Πιστεύω στην καθοδήγηση των ανθρώπων προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά τελικά, θα πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να λάβουμε τις δικές μας αποφάσεις. Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Πιστεύω πως ο νέος φορέας αξίζει εμένα. Και κατά βάθος ξέρεις πως έχω δίκιο».
 
Φρανκ Αντεργουντ τώρα…
 
«Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Λοιπόν, να τι νομίζω ότι αξίζει η Αμερική. Έναν ηγέτη που δεν φοβάται να σας κοιτάξει στα μάτια. Να σας πει τι πιστεύει. Πιστεύω πρώτα στους ανθρώπους. Πιστεύω στην επαναφορά της Αμερικής σε τροχιά (ανάπτυξης). Πιστεύω στο να “ανοίγουν πόρτες”. Και είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ και με τις δύο πλευρές ώστε όλοι να έχουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος. Δεν έχω ξεχάσει ποτέ από πού έρχομαι. Και ποτέ δεν έχω θεωρήσει δεδομένη την υποστήριξή σας. Πιστεύω στην καθοδήγηση των ανθρώπων προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά τελικά, θα πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να λάβουμε τις δικές μας αποφάσεις. Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Νομίζω ότι στην Αμερική αξίζει ο Φρανκ Άντεργουντ. Και μέσα στην καρδιά σας, ξέρετε ότι έχω δίκιο».
 
Και τώρα μπορείτε να εντοπίσετε τις διαφορές! 

Βραβείο της πιο άβολης στιγμής στην ελληνική τηλεόραση 

Σίγουρα υπήρχαν πολλές αλλά τα είπαμε και προηγουμένως, έχω το δικό μου πένθος και δεν τα πήγα καλά με την τηλεόραση!  Και για να μην νομίζετε πως δεν παρακολουθώ τοπικά  μέσα μαζικής ενημέρωσης… Εγώ και την παρουσία του Ερντογάν στην πόλη μας και τα βραβεία της χρονιάς τα παρακολούθησα από το live streaming του τοπικού καναλιού μας. Βέβαια και στα δύο το μόνο που με απασχολούσε είναι ότι δεν χτυπούσε το κινητό μου από τον παλαιό μου έρωτα ο οποίος θα με ζητούσε να γυρίσω πίσω, οπότε δεν έδινα τη σημασία που έπρεπε. Και με τα μάτια συνέχεια πρησμένα από το κλάμα τα έχανα λίγο και τα έβλεπα όλα θολά. Την ημέρα όπως της παρουσίας του Ερντογάν κατάλαβα πως ήρθαν τα Χριστούγεννα …
 
Πώς;
 

Αυτό που συνέβη μάλλον είναι πως υπάρχει καινούργιο κίνημα που ονομάζεται «Οι Τούρκοι Άη Βασίληδες» και αποκαλύφθηκαν στην κάμερα! Για να εξηγηθώ σε μία live μετάδοση στην επίσημη σελίδα του καναλιού, προφανώς κατά λάθος μπήκε ένα από εκείνα τα χαριτωμένα κατά τα άλλα χριστουγεννιάτικα φίλτρα, και σε κάθε έναν διερχόμενο, άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται τάρανδοι, Άη Βασίληδες, ξωτικά κτλ.
 
Να είστε καλά μου φέρατε τα Χριστούγεννα!
 

Φωτογραφία της χρονιάς 

Ο «ηλίθιος» καθαρίζει την πετρελαιοκηλίδα με χαρτοπετσέτα και ο «πανηλίθιος» αποθανατίζει τη στιγμή! 

Βραβείο της Ξανθιάς 

Αγαπημένοι μου,
 η χρόνια που πέρασε για εμένα ήταν δύσκολη για παρά πολλούς λόγους και δεν φταίει μόνο ότι είμαι παρατημένη!  Θα ήθελα λοιπόν αυτό το βραβείο να το δώσω σε όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και με ανέχτηκαν όλο αυτό το καιρό και την οικογένειά μου που θα τους κατονόμαζα έναν έναν ξεχωριστά ( και δόξα τω θεώ είναι πολλοί),  αλλά θα αποκαλύψω την ταυτότητά μου.  Η αγαπημένη μου εκδότρια μου πρότεινε να το δώσω σε έναν συμπολίτη μας , μάλλον νόμιζε πως θα το δώσω σε αυτήν, γιατί ανέχτηκε την απουσία μου,  αλλά όχι καλή μου γιατί θα μας κακοχαρακτηρίσουν.

Στις πολλές λοιπόν δύσκολες στιγμές και σε αυτή την κακή μίξη συναισθημάτων που με περιτριγυρίζουν τόσο καιρό, έκλεισα τα μάτια και αποφάσισα πως θα δώσω το βραβείο σε αυτόν που θα σκεφτώ πρώτα. Στο μυαλό μου ήρθε ένας άνθρωπος που δεν είναι φίλος μου, μακάρι να ήταν, αλλά είναι απλά υπέροχος. Θα τον βρείτε σε πολλά σημεία της πόλης να πίνει το τσάι του, να είναι έτοιμος να σας προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά, να σας ακούσει και να σας συμβουλέψει . Θα τον βρείτε σε μια καρέκλα μέσα σε ένα στενό έξω από το μαγαζί του να ακούει υπέροχες μουσικές και να ατενίζει τον ουρανό και να είστε σίγουροι πως αν τον πετύχετε εκεί θα σας καλέσει να του κάνετε παρέα. Χαμογελαστός ήρεμος και ταπεινός πάντα! Κάθε φορά που μου μιλάει με ρωτάει τι κάνεις; Χαμογελάει, με αγκαλιάζει και καταλαβαίνει αν του λέω αλήθεια ή ψέματα. Και ανάλογα με τη στιγμή έχει μια απάντηση … Όχι στο πρόβλημα καθαυτό, αλλά ένα στίχο, μια συμβουλή, ένα βιβλίο, μια κίνηση.  Αυτό που έχω κρατήσει και μου λέει κάθε φορά είναι «μην σταματάς απόλαυσε την κάθε στιγμή και μοιράσου ό,τι νιώθεις με τους ανθρώπους σου». Ο μόνος λόγος που δεν αναφέρω το όνομά του, είναι γιατί ξέρω πως δεν θα ήθελε, αλλά εύχομαι με την περιγραφή μου να καταλάβατε όλοι ποιος είναι. Και είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβατε γιατί όλα τα προαναφερθέντα δεν τα κρατά μονάχα για μένα.  Σε ευχαριστώ λοιπόν προσωπικά πολύτιμέ μου άνθρωπε.
 
Αποχαιρετώντας το έτος αυτό, η ευχή μου θα είναι αυτή, είθε να του μοιάσουμε στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον απέναντί του, τον διπλανό του, τη ζωή του ολάκερη! 

Αυτά είχα να πω για φέτος παίδες. Σας άρεσαν, δεν σας άρεσαν, εγώ τα είπα και ξέσπασα!

Ζω για τα likes και τα share σας επομένως πράξτε αναλόγως! Επίσης αφήστε μας και κάνα σχόλιο και ανεβάστε την ψυχολογία μας! Με τη νέα χρονιά θα αξιοποιηθούν με τον μοναδικό «ξανθό» μου τρόπο!
 
Αυτά και … άλλο κακό να μην μας βρει! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.