8 ευχες για το 2018 απο πολιτικους και εκπροσωπους φορεων της Ροδοπης

Ατενίζουν με αισιοδοξία το νέο έτος οι κ.κ. Ιλχάν Αχμέτ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Βούλα Ελευθεριάδου, Δημήτρης Χαρίτου, Νίκος Αγγελίδης, Ανέστης Βαφειάδης, Μπαρέτ Χατσαριάν και Ιωάννα Χατζηαντωνίου

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης  πραγματοποιήθηκε ανήμερα της πρωτοχρονιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή, με πλήθος καλεσμένων.
 
Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ,ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Νίκος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ κ. Ανέστης Βαφειάδης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, ο πρώην βουλευτής κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος της γραμματείας της περιφερειακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο εφημέριος της Αρμενικής Εκκλησίας ΑΜ-Θ ιερέας Μπαρέτ Χατσεριάν, οι οποίοι έδραξαν την ευκαιρία να μεταφέρουν μέσα από τις σελίδες του «ΠτΘ» τις ευχές τους για το νέο έτος.
 
Με την πλειοψηφία αυτών, να αισιοδοξούν για τα όσα το νέο έτος αναμένεται να φέρει, αλλά και το σύνολο αυτών να επισημαίνουν πως βρισκόμαστε στην λήξη της κρίσης.
 
Ο λόγος στους ίδιους όμως… 

Ιλχάν Αχμέτ «Το 2018 χρονιά εκλογών για την Ελλάδα» 

Ως μία χρονιά εκλογών χαρακτήρισε το 2018 ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος αποχαιρέτησε με χαρά μία δύσκολη όπως την χαρακτήρισε χρονιά. «Το 2018 κατά την προσωπική μου άποψη θα είναι χρονιά εκλογών για την Ελλάδα, εκλογές οι οποίες όμως δεν θα γίνουν επειδή το ζητά η αντιπολίτευση αλλά πρέπει να γίνουν για την πολυπόθητη αλλαγή πολιτικής και της νοοτροπίας στην διακυβέρνηση της χώρας». «Οι Έλληνες έχουν καταλάβει πλέον τις διαφορές των κομμάτων, μεταξύ  της λαϊκίστικής και πρόσκαιρης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και της δικής μας αντιμετώπισης των πραγμάτων» συνέχισε ευχόμενος «Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους». 

Ευριπίδης Στυλιανίδης «Όλοι μπορούν να πάν  καλά αν ο τόπος μας και η Ελλάδα πάνε καλύτερα» 

Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία υποδέχτηκε τη νέα χρονιά ο πρώην υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος επεσήμανε πως «αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά, για την ελληνική οικογένεια και την ελληνική επιχείρηση». «Όλοι μπορούν να πάν καλά, αν ο τόπος μας, η Θράκη μας, η Ροδόπη μας, η Ελλάδα μας, πάνε καλύτερα. Αυτό όμως δεν αρκεί να το ευχόμαστε, πρέπει να το ξαναπαλέψουμε όλοι μαζί» τόνισε χαρακτηριστικά ευχόμενος «Χρόνια πολλά σε όλους, με αισιοδοξία, κουράγιο και δύναμη». 

Δημήτρης Χαρίτου «Το 2018 κρίσιμη αλλά και ελπιδοφόρα χρονιά» 

Για την αρχή μίας κρίσιμης, πλην όμως ελπιδοφόρας χρονιάς έκανε λόγο με την σειρά του ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος γραμματείας της περιφερειακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. «Κρίσιμης γιατί μέσα σε πολύ λίγους μήνες η χώρα μας θα απαλλαγεί από τη σφιχτή επιτροπεία, χάρη κυρίως στη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και ελπιδοφόρας, γιατί μπορούμε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα αξιοποιώντας τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η χώρα αλλά και η περιοχή» εξήγησε ο ίδιος επισημαίνοντας πως « σ' αυτή την κατεύθυνση έχουν να συμβάλλουν όλοι, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς μικροπολιτικές, και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και σε όλες». 

Νίκος Αγγελίδης «Το 2018 η πρώτη χρονιά για το ξεκίνημα της ανάπτυξης στην χώρα και την περιοχή» 

Καλή χρονιά, υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλη την Ροδόπη ευχήθηκε με την σειρά του εκπροσωπώντας το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης. Απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του, επιχειρηματίες της περιοχής ο ίδιος ευχήθηκε «το 2017 να είναι η τελευταία χρονιά που αφήνουμε πίσω μας με προβλήματα» και «το 2018 να είναι η πρώτη χρονιά στην οποία θα δούμε αυτές τις συγκεκριμένες αλλαγές που θα φέρουν το ξεκίνημα της ανάπτυξης τόσο στη χώρα, όσο και στην μικρή μας περιοχή». «Αν εργαστούμε όλοι μαζί με ομόνοια και ομοψυχία, μπορούμε να πετύχουμε πολλά» συνέχισε ο ίδιος για να επισημάνει ωστόσο πως «όλα αυτά θα πρέπει να τα βάλουμε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο πρέπει να το ξεκινήσουμε και να το ολοκληρώσουμε μέσα στο 2018». 

Ανέστης Βαφειάδης «Το 2018 η τελευταία χρονιά της δεκαετούς κρίσης» 

«Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, το πολυτιμότερο όλων» ευχήθηκε με την σειρά του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ κ. Ανέστης Βαφειάδης, για να συμπληρώσει στη συνέχεια τις ευχές του προς τον επαγγελματικό κόσμο ευχόμενος «ένα καλύτερο 2018 με λιγότερα βάρη, που θα είναι πραγματικά η τελευταία χρονιά της δεκαετούς κρίσης που βιώνουμε». «Με χαμόγελο θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις, θετικές ή αρνητικές» τόνισε για να ευχηθεί «υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο». 

Βούλα Ελευθεριάδου «Το 2018 να σταματήσουμε την μιζέρια και την απαισιοδοξία» 

Ως μία χρονιά εξελίξεων και αλλαγών, στο σύνολό τους προς το καλύτερο θεωρεί το 2018 η γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου. «Κάθε καινούργια χρονιά είναι μια πρόκληση. Έτσι τα ζητούμενα και τα απαιτούμενα για τις επόμενες ημέρες είναι πάρα πολλά, όπως και οι δύσκολες στιγμές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εκτός από τις ευχές πρέπει επιτέλους να περάσουμε στην πράξη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει η αντίδραση του ελληνικού λαού για την επόμενη μέρα, να σταματήσουμε τη μιζέρια,  να σταματήσουμε την απαισιοδοξία» τόνισε, προτάσσοντας το τρίπτυχο «ενότητα, δυναμική και έργο» ως τα απαραίτητα για μία καλύτερη χρονιά, ευχόμενη τέλος «Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους τους συμπολίτες μου» 

Μπαρέτ Χατσεριάν «Υγεία, επιτυχία και λίγη ακόμα υπομονή» 

Τις ευχές της Αρμενικής Κοινότητα Κομοτηνής μετέφερε ο εφημέριος της Αρμενικής Εκκλησίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ιερέας Μπαρέτ Χατσεριάν. «Καλή χρονιά, υγεία που είναι και το σημαντικότερο, και λίγη ακόμα υπομονή και καλή επιτυχία» ευχήθηκε ο ίδιος σημειώνοντας πως «αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Τα άλλα έρχονται και φεύγουν».

Ιωάννα Χατζηαντωνίου «Με την προσπάθεια όλων θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την πατρίδα μας στο μέλλον που της αξίζει» 

Με την επίσημη έναρξη της τετραετούς συνολικά θητείας της, συνέπεσε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Π.Ε.Ροδόπης για την νέα πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου. Μία αρχή που στέφθηκε από τους καλύτερους οιωνούς μιας και η ίδια ήταν η τυχερή που βρήκε το φλουρί.  Μιλώντας για την έλευση της νέας χρονιάς η κ. Χατζηαντωνίου ευχήθηκε «καλή χρονιά σε όλους, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» για να υπογραμμίσει πως « με την προσπάθεια όλων θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την πατρίδα μας στο μέλλον που της αξίζει και σε μια νέα προοπτική, ώστε να μπορέσουμε να υπερβούμε όλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.