15 προσληψεις σε υπηρεσιες ασυλου της ΑΜΘ

Διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 131 ατόμων στην Υπηρεσία Ασύλου εξέδωσε το  Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Εξ αυτών 15 άτομα θα προσληφθούν σε υπηρεσίες που εδρεύουν στην ΑΜΘ. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής θέσεις:

 

Υπηρεσία Τόπος Απασχόλησης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
Αυτοτελές Κλιμάκιο Ασύλου Φυλακίου Φυλάκιο Ορεστιάδας ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών Ανθρωπιστικών Σπουδών Από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέρας της 31ης Δεκεμβρίου 2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της χρηματοδότησης 7
Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Θράκης Αλεξανδρούπολη ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών Ανθρωπιστικών Σπουδών Από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέρας της 31ης Δεκεμβρίου 2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της χρηματοδότησης 3
Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Θράκης Παρανέστι ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών Ανθρωπιστικών Σπουδών Από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέρας της 31ης Δεκεμβρίου 2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της χρηματοδότησης 2
Αυτοτελές Κλιμάκιο Ασύλου Ξάνθης Ξάνθη ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών Ανθρωπιστικών Σπουδών Από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέρας της 31ης Δεκεμβρίου 2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της χρηματοδότησης 3

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Υπηρεσία Ασύλου Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα και ώρες 09:00 με 13:00 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Μαρίας Σουλιώτη, με την ένδειξη για την ΣΟΧ2/2017, (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988612)».
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
 
Η προθεσμία των αιτήσεων είναι 10 μέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπικές εφημερίδες ή την ανάρτησή της στην Κεντρική Υπηρεσία στην Αθήνα.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες — Έντυπα -Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι — Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες — Έντυπα -Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.