11η αγωνιστικη Γ΄ εθνικης κατηγοριας μπασκετ

Κρίσιμες δοκιμασίες για ΓΑΣ και ΑΕΚ

Αύριο στις 18:00 ΓΑΣ και ΑΕΚ ρίχνονται ξανά στα παρκέ με τα πρώτα τους παιχνίδια για το 2018 να είναι απέναντι σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, όπως ακριβώς δηλαδή έκλεισε και η χρονιά που μας πέρασε.
 
Αρχικά η ομάδα του ΓΑΣ έκλεισε με θετικό τρόπο το 2017 “φεύγοντας” με το διπλό από την έδρα του Αστέρα Σίνδου με 62-71.Ο ΓΑΣ πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς και αύριο καλείται να αντιμετωπίσει στο κλειστό της Κομοτηνής  την ομάδα του Μαντουλίδη με στόχο τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να κοιτάει στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 
Σε αντίθεση με τον ΓΑΣ, η χρονιά για την Α.Ε.Κ έκλεισε με την εντός έδρας ήττα από την ΜΕΝΤ με 73-79 και πλέον η ομάδα του Βασίλη Στοάκη βρίσκεται στην 12η θέση με 13 βαθμούς. Αντίπαλος της αυτή την αγωνιστική είναι η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έχει δείξει στις πρώτες δέκα αγωνιστικές δύο πρόσωπα, ας ελπίσουμε αύριο να δείξει το πρόσωπο της ανταγωνιστικής ομάδας που παλεύει σε κάθε άμυνα και επίθεση. Αν το δείξει αυτό τότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος της. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής: 

18.00, Κένταυρος Καλ.-Πολύγυρος: Καρκαλέτσης-Μαλτέσιος (Θωμόπουλος)
17.00, ΧΑΝΘ-Αστέρας Σίνδου Παπαδόπουλος: Χ.-Τσούλης Β. (Λαδένης)
18.00, ΓΑΣ Κομοτηνή-Μαντουλίδης: Δημάδης-Εκίζογλου (Γκουρτζελίδης)
17.00, Ευκαρπία-Μακεδονικός: Γαζέτας-Γρεκός (Παπαδόπουλος Ν.)
17.00, ΜΕΝΤ-Ελευθερούπολη: Τσουμαχίδης-Δολγύρας (Δροσόπουλος)
18.00, Απόλλων Καλαμαριάς- ΑΕ Κομοτηνής: Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Σακελλαρίου)
18.00, Ορφέας-Αίας Ευόσμου: Καρακώστας-Γκέκας (Γιαβρής)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.