Στο υδραγωγειο Κομοτηνης ο πρωτος αγιασμος στη Ροδοπη(+Βιντεο)

Παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτικών εκπροσώπων και λιγοστών πολιτών

Στο υδραγωγείο της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα των Θεοφανείων, η πρώτη τελετή καθαγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο νομό Ροδόπης.

O Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων τέλεσε το μυστήριο, παρουσία μεταξύ άλλων των βουλευτών Ροδόπης κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, του δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, του προέδρου και του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής κ.κ. Δημήτρη Καρασταύρου και Στράτου Τσακιρίδη, αντιδημάρχων και εκπροσώπων της τοπικής πολιτικής σκηνής,  της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας. Λιγοστοί ήταν και φέτος οι συμπολίτες μας που έδωσαν το «παρών» στην τελετή.

Δηλώσεις έκαναν ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος της Περιφερειακής επιτροπής ΑΜ-Θ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η κ. Βούλα Ελευθεριάδου, πολιτευτής της ΝΔ.

Δημήτρης Χαρίτου

«Εύχομαι ο φωτισμός της ανθρωπότητας που συμβολίζει η σημερινή μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, να μας δείχνει τον δρόμο για να βγούμε από την σφιχτή επιτροπεία, για να γυρίσει η χώρα και ο λαός σελίδα» ευχήθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτου.

Boύλα Ελευθεριάδου

«Εύχομαι να ανοίξουν νέοι δρόμοι, νέοι ορίζοντες, φωτισμένοι. Από εδώ και πέρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, ξεχνώντας το παρελθόν και κάνοντας μία νέα αρχή. Να την δούμε την περιοχή μας με άλλο μάτι, με αγάπη» σημείωσε με την σειρά της η κ. Ελευθεριάδου. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.