Δυσκολες ωρες για την μπασκετικη Α.Ε. Κομοτηνης

«Υπό διάλυση» φαίνεται πως είναι το μπασκετικό τμήμα

Σε τέλμα έχει φτάσει η κατάσταση στην μπασκετική ΑΕ Κομοτηνής, καθώς τα οικονομικά βάρη έχουν γονατίσει την ομάδα και όλα πλέον είναι πιθανά για τους “Κιτρινόμαυρους” μετά το κύμα αποχωρήσεων.

Η ομάδα της πόλης μας που έφτασε ένα βήμα πριν την Β Εθνική φαίνεται πως βασανίζεται από έλλειψη χρηματοδότησης. Από την αρχή του 2018  παρελθόν αποτελεί ο Αρχηγός και ηγέτης Γιώργος Κουτσοβασίλης, ο οποίος δεν αποδέχθηκε τη πρόταση μείωσης της τάξης του 50% που προτάθηκε -ελέω οικονομικών προβλημάτων- και αποχώρησε από την ομάδα στην οποία πρόσφερε τα πάντα και συνέβαλε στο να αλλάξει επίπεδο.

Αυτή η εξέλιξη μάλλον οδήγησε σε παραίτηση τον Σωφρόνη Παπουή, ο οποίος σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα αναφέροντας τα εξής: «Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια… υπηρέτησα τον σύλλογο από το πόστο του προπονητή, του έφορα, του Γενικού Αρχηγού… αλλά τόσα χρόνια ως παίχτης… Φεύγω γεμάτος…. χαρές.. πανηγυρίζοντας νίκες πολλές, 3 αντρικές ανόδους… ήττες… με ξενύχτια αναζητώντας το γιατί… Σας ευχαριστώ όλους… όλους που συνεργάστηκα και γεύτηκα όλα τα παραπάνω! Κρατάω τα όμορφα… ελπίζω να έβαλα ένα λιθαράκι και εγώ σε αυτό που τόσο αγαπώ… το μπισκοτάκι μας.

Υ. Γ. Αφήνω πίσω 2 Αδέρφια, τον Βασίλη και τον Μουράτ που  πραγματικά κάνουν τεράστια προσπάθεια φέτος… είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν πολλά..»

Βασίλης Στοάκης και Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς καλούνται να διατηρήσουν την ηρεμία στην ομάδα την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει καν διοίκηση στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Παπουή.

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ορφέα Νέου Σκοπού μοιάζει τελικός για την ομάδα της Κομοτηνής αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο, καθώς τα οικονομικά προβλήματα έχουν λυγίσει την ιστορική ομάδα της Κομοτηνής με τους πιο απαισιόδοξους να κάνουν λόγο για αποχώρηση από το πρωτάθλημα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Πάντως είναι κρίμα για μια ομάδα ανθρώπων με όνειρα και φιλοδοξίες να έχει οδηγηθεί η κατάσταση σε αυτό το σημείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.