Μεσω Καβαλας πτησης της Ryanair λογω… ομιχλης

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Προβλήματα σημειώθηκαν και το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με καθυστερήσεις, εκτροπές και ακυρώσεις, λόγω της ομίχλης.
 
Συγκεκριμένα, υπάρξαν καθυστερήσεις στις αφίξεις των πτήσεων ενώ αεροσκάφος της Ryanair που ερχόταν από τη Ρώμη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καβάλας.  Ενώ μέσω Καβάλας απογειώθηκε το ίδιο αεροσκάφος της ίδιας αεροπορικής εταιρείας με προορισμό τη Ρώμη.
 
Σε επικοινωνία που είχε η Voria.gr με την Ryanair, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η πτήση από Ρώμη προς Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Ρώμη με αριθμό FR 7068, «αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Καβάλας λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο Μακεδονία».
 
Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, «το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν από και προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο».
 
«Η Ryanair ζήτησε ειλικρινά συγνώμη στους επιβάτες που επηρεάστηκαν από την αλλαγή του καιρού, η οποία δεν ήταν στον έλεγχο της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ryanair.
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το αεροδρόμιο Μακεδονίας, υπήρξαν και άλλες δύο πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν με εκτροπή στο αεροδρόμιο της Καβάλας από Μένινγκεν και από Βερολίνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.