Συναυλια για την ενισχυση λειτουργιας της Στεγης Αγαπης των Lions

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο ΡΕΞ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία της Λέσχης Lions “Ορφέας Κομοτηνής” η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions “Ορφέας Κομοτηνής’’ διοργανώνουν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (Πρώην ΡΕΞ Κομοτηνής) συναυλία για την ενίσχυση της λειτουργίας της Στέγης Αγάπης της Λέσχης Lions “Ορφέας Κομοτηνής’’, με τίτλο «Ευρώπη-Βαλκάνια-Ελλάδα».
 
Πρόκειται για μια συναυλία για βιολί, τραγούδι και πιάνο, με έργα εμπνευσμένα από ισπανικές, ουγγρικές, ρουμάνικες, σλάβικες, θρακιώτικες, μικρασιατικές και αρμένικες μελωδίες, από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα, με έργα των: Manuel de Falla, Georges Bizet, Johannes Brahms, Bela Bartok, Antonin Dvorak και Γιώργου Παπουτσή. 
 
Συμπράττουν:
Αναστασία Μηλιώρη, βιολί
Χρυσάνθη Σπιτάδη, μεσόφωνος
Ολυμπία Παπαπαναγιώτου, πιάνο
Γιώργος Παπουτσής, πιάνο-σύνθεση
 
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν φορείς και προσωπικότητες της πόλης μας με εξέχουσα φιλανθρωπική δράση στους τομείς της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας.
 
Από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τη βραδιά της εκδήλωσης θα διατίθενται λαχνοί ενίσχυσης της λειτουργίας της Στέγης Αγάπης, αξίας 5 ευρώ έκαστος. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.