Νοσηλευτη ψαχνει ο ΠΕΡΠΑΤΩ

Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα ΠΕΡΠΑΤΩ με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεσή του να προσλάβει με σύβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός ατόμου ειδικότητας νοσηλευτή για διάστημα τριών μηνών.

Απαιτούμενα προσόντα

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν:
 
1. Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
2. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος.

Δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι με την κατάθεση της αιτήσεως τους οφείλουν να προσκομίσουν :

  1. Επαγγελματικό Βιογραφικό Σημείωμα
  2. Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας
  3. για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων τους, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, όλα τα  απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση  δικαιολογητικά

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση την οποία θα παραλάβουν είτε από την γραμματεία του Συλλόγου είτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.perpato.gr και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του συλλόγου στην ακόλουθη διεύθυνση: Τέρμα Λεωφ. Δημοκρατίας – Κομοτηνή – Τ.Κ.:69133,  υπ. κ. Αργυροπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2531036909).
 
Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε από χθες και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Κατάταξη υποψηφίων

Οι υποψήφιοι με την κατάθεση των αιτήσεως τους θα τους γνωστοποιείται η ώρα διεξαγωγής των συνεντεύξεων τους. Κατόπιν της συνέντευξης των υποψηφίων ο Σύλλογος θα επεξεργαστεί και θα αξιολογήσει τις αιτήσεις τους και τα κατατεθειμένα δικαιολογητικά τους.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.