Εκοψε την πιτα ο πρωτοπορος ΠΑΟΚ Κοσμιου (+Video & Gallery)

Μέσα σε εύθυμο κλίμα δείπνησαν παίχτες και διοίκηση.

Την Πέμπτη 18 του μηνός σε γνωστό μαγαζί της Κομοτηνής η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου παρέθεσε δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας  με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας της ομάδας.

Όπως είναι φυσικό το κλίμα που επικρατούσε ήταν γιορτινό με την διοίκηση του ΠΑΟΚ να δίνει το μήνυμα σε παίχτες και τεχνικό επιτελείο για ανάλογη συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για το σύνολο του Σάββα ΑΪβάζη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν: ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, ο κ. Νίκος Μανάκας ως υπεύθυνος ορισμών διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης και ο Παναγιώτης Τσίτσιος, γνωστό μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ.

Την τιμητική τους είχαν οι δημοσιογράφοι, στους οποίους “έπεσε” το φλουρί της βασιλόπιτας, το οποίο μάλιστα παρέλαβε εκ μέρους των παραβρισκόμενων τοπικών Μ.Μ.Ε. ο κ.Γιώργος Σκουταρίδης.

Τυχερός του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν ο Ζήσης Νάνος στον οποίο έπεσε το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια μέσα σε χειροκροτήματα όλων των παρευρισκόμενων.
 
Η χθεσινή λοιπόν εκδήλωση ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Κοσμίου να περάσουν  όμορφες στιγμές χαλάρωσης και να στραφούν πλέον όλοι μαζί ενωμένοι στην δύσκολη συνέχεια που έρχεται και αναμένεται σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα.

Στυγμιότυπα απο την εκδήλωση

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.