Γ΄ εθνικη μπασκετ

Συνέχεια με την 13η αγωνιστική την Κυριακή 21/1!

Με την 13η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας μπάσκετ με τις ομάδες της Κομοτηνής να έχουν να δώσουν πολύ σημαντικούς αγώνες για τον στόχο που έχει θέσει η καθεμία στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Ο ΓΑΣ μετά την ήττα με 72-70 από την ΧΑΝΘ, αντιμετωπίζει για μία ακόμη αγωνιστική, ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που έχουν στο νου τους οι άνθρωποι της ομάδας έτσι ώστε να συνεχίσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αυριανός του λοιπόν αντίπαλος είναι ο Αίαντας Ευόσμου, μια ομάδα που είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα γι΄ αυτό η ομάδα του coach Λεμονίδη πρέπει να μπει από το πρώτο δευτερόλεπτο με πλήρη συγκέντρωση προκειμένου να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
 
Η Α.Ε.Κ από την άλλη προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη με 83-53 επί του Ορφέα Νέου Σκοπού και αύριο θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κοντραριστεί με τον Μαντουλίδη σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση που, όπως τόνισε και ο Βασίλης Στοάκης, θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα λοιπόν της Α.Ε.Κ οφείλει να δείξει το καλό της πρόσωπο και να φύγει με το διπλό από το κλειστό του Μαντουλίδη προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες της για την παραμονή.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:
 
18.00, Κένταυρος Καλ.-ΧΑΝΘ: Λελούδας-Γεωργούλης (Θωμόπουλος)
18.00, ΓΑΣ Κομοτηνή-Αίας Ευόσμου: Παπαγεωργίου-Καλέσης (Γκουρτζελίδης)
17.00, Ευκαρπία-Αστέρας Σίνδου: Φουτζήλας-Κουκουλεκίδης (Φωτιάδης)
17.00, ΜΕΝΤ-Πολύγυρος: Καρακώστας-Παζόλης (Γκούμας)
18.00, Απόλλων Καλ.-Μακεδονικός: Γαζέτας-Παπαθανασίου (Σιμητόπουλος)
18.00, Ορφέας Ν. Σκοπού-Ελευθερούπολη: Τσούλης-Δέλλας (Γιαβρής)
18.00, Μαντουλίδης-ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής: Τσουμαχίδης-Κοντογιάννης (Κασαπίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.