Συνεχιζει τον…χαβα του ο Σπαρτακος

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Σώστη 4-1 (+Gallery)

Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων υποδέχτηκε την Δόξα Σώστη με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα με 4-1 και να δίνουν συνέχεια στην εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία τους.

Το παιχνίδι ήταν θεωρητικά ντέρμπι καθώς και οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλό πρόσωπο από την αρχή της σεζόν, με τους γηπεδούχους όμως να μετατρέπουν το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση με τον Σπάρτακο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Δόξα να περιμένει τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο.
Στο 14ο λεπτό ζητήθηκε πέναλτι από τους φιλοξενούμενους σε χέρι αμυντικού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.Δύσκολη φάση με τον διαιτητή πιθανότατα να έχει δίκιο.
Στο 20΄ο Γρίβας με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πατερέλλη για το 1-0.Φτωχό το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν και ως εκ τούτου να μην υπάρχουν και πολλές τελικές.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μέσα σ΄ένα δίλεπτο “καθάρισαν” το ματς.
Στο 48' διπλασίασαν τα τέρματά τους με “δράστη” τον Δερμιτζάκη που εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάρε-βάλε πάσα του Βασιλακάκη και στην αμέσως επόμενη φάση(50΄) ο Βασιλακάκης έγινε αυτή τη φορά σκόρερ στέλνοντας με πολύ όμορφη κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να παρατούν το παιχνίδι και στο 63΄ο Παρασκευόπουλος με δυνατό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-0.Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του κ. Τσιμπουργκένη ήταν να μειώσει στο 88' με τον Ανδρίκου που με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-1.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού λίγο έλειψε να  ανάψουν τα αίματα με τον Κόγιο να έχει μια σύντομη  λεκτική διαμάχη με έναν φίλο των φιλοξενούμενων και στην συνέχεια να μπλέκονται παίχτες και των δύο ομάδων με το περιστατικό πάντως να λήγει γρήγορα έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Σπουδαία από κάθε άποψη η νίκη των γηπεδούχων που δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στον βαθμολογικό πίνακα που ολοένα και “ανεβαίνουν”.

Το ρολόι του αγώνα:
10' Σουτ του Βουλγαρίδη με τον Παπαδογιωργάκη να διώχνει με μπουνιές σε κόρνερ.
18' Έπειτα από βολέ του Παπαδογιωργάκη ο Κουρεργιανός κατέβασε όμορφα την μπάλα και αμέσως επιχείρησε σουτ με τον Πατερέλλη να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.
20' ΓΚΟΛ. Σέντρα του Κουρεργιάνου από τα αριστερά με αποδέκτη τον Γρίβα που μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πατερέλλη για το 1-0.
33' Σέντρα του Κουρεργιάνου στο δεύτερο δοκάρι με τον προωθημένο Μπρεγιάννη που θα “πιάσει” την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ.
48' ΓΚΟΛ. Ο Βασιλακάκης μπαίνει ωραία στην περιοχή από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή θα “σπάσει” στον  Δερμιτζάκη που σαν σε προπόνηση θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
50' ΓΚΟΛ. Από τα αριστερά ο Χαρταλάμης θα βγάλει σέντρα ακριβείας στον Βασιλακάκη που με όμορφη δυνατή κεφαλιά θα γράψει με την συμβολή του οριζοντίου δοκαριού το 3-0.
63' ΓΚΟΛ. Ωραία συνεργασία του Αθανασιάδη με τον Παρασκευόπουλο, με τον τελευταίο να κάνει το 4-0 με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
88' ΓΚΟΛ. Ο Ανδρίκου με κεφαλιά θα μειώσει σε 4-1 έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φανιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων(Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Μπρεγιάννης, Χαρταλάκης(66' Ρόιδος), Χασάν, Άραμπας, Κόγιος, Κουρεργιανός(46' Θώμας), Δερμιτζάκης, Βασιλακάκης(52' Αθανασιάδης), Γρίβας, Μιχαλακέλλης(57' Παρασκευόπουλος).

Δόξα Σώστη(Τσιμπουργκένης): Πατερέλλης, Ανδρίκου, Τέφος, Τρέσαλος, Λάβδας(54' Φανιάδης), Παπουτσής, Παπασωτηρίου, Γεωργακόπουλος, ΒαΪόπουλος, Βουλγαρίδης, Μυλωθρός(48' Σιόζιος).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.