Πρωτοφανες περιστατικο στην αναμετρηση στους Αγιους Θεοδωρους!

Πρωταγωνιστές ο γιατρός της Δόξας Σώστη και ο παρατηρητής της αναμέτρησης.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην σημερινή αναμέτρηση στους Αγίους Θεοδώρους μεταξύ Σπάρτακου και Δόξας Σώστη, καθώς στο 85ο λεπτό τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Σώστη, Δημήτρης Παπασωτηρίου, με τον γιατρό των φιλοξενούμενων, Στράτο Μυλωνά να τρέχει όπως είναι λογικό να του δώσει τις πρώτες βοήθειες(σ.σ κατόπιν νεύματος του διαιτητή).

Όμως την ώρα που ο γιατρός έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο, ο κ.Τσουγκράνας Γιάννης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και παλιός διαιτητής) , που ήταν ο παρατηρητής της αναμέτρησης, τον τράβηξε έξω, πιάνοντας τον μάλιστα από το μπουφάν και λέγοντας του πως δεν είναι δική του δουλειά του να πάει στον παίχτη αλλά των εθελοντριών του Ερυθρού Σταυρού(!).

Όπως ήταν φυσικό υπήρξε αντίδραση τόσο από τον ίδιο τον γιατρό, που επισήμανε πως είναι ιατρός των φιλοξενούμενων και εφόσον μια ομάδα έχει δικό της γιατρό τότε μπορεί να πάει αυτός στο συμβάν του τραυματισμού, όσο και από τους ανθρώπους της Δόξας που δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν.

Σίγουρα πρόκειται για ένα αρκετά δυσάρεστο περιστατικό που προκαλεί ερωτηματικά για την αντίδραση που επέδειξε ο παρατηρητής του αγώνα.

Τέλος να αναφερθεί πως ο κ.Στράτος Μυλωνάς με ποστάρισμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καυτηρίασε το περιστατικό γράφοντας τα εξής:

«Η εξουσία του παρατηρητή αγώνα…
Μετά την σημερινή μου εμπειρία δικαιολογώ απόλυτα τους συναδέλφους μου που απέχουν «διακριτικά» από αγώνες ποδοσφαίρου.
Ο παρατηρητής του σημερινού αγώνα με ύφος γενικού δερβέναγα δεν μ άφησε να παρασχω τις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμενο παίκτη, τραβώντας μάλιστα και το μπουφάν μου για να με βγάλει εκτός γηπέδου, λέγοντας με αναρμοδιο.
Ομολογώ ότι προσβληθηκα. Χίλια δικια στους συναδέλφους μου από δω και στο εξής. Χίλια.Ο όρκος του Ιπποκράτη έχασε από τον παρατηρητή αγώνα ποδοσφαίρου»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.