Την λυτρωσε ο Βασκος στις καθυστερησεις

Δόξα Προσκυνητών - Μέγας Αλέξανδρος Ξυροποτάμου (+Video & Gallery)

Το μεσημέρι της Κυριακής η Δόξα Προσκυνητών υποδέχτηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη σε τέρμα του Βάσκου στις καθυστερήσεις.

Οι 30 περίπου φίλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, αψηφώντας μάλιστα την βροχόπτωση, έγιναν μάρτυρες ενός αγώνα με υψηλή ένταση καθώς ήταν μια πολύ κομβική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι ομάδες μπήκαν με περίσσιο πάθος και έδειχναν και οι δύο πως ήθελαν όσο τίποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην “μάχη” που δίνουν για την σωτηρία.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίση ωστόσο να χάνει την μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Βάσκο να νικιέται από τον Κουμορτζή σε σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.Η αλήθεια είναι πως η Δόξα θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα όμως οι ποδοσφαιριστές της δεν έδειχναν καθαρό μυαλό  στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 49' έχασαν καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μπερούκας αστόχησε μέσα από την περιοχή στέλνοντας με φαλτσαριστό σουτ την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικολίτσα.
Ένα λεπτό αργότερα ο Καραγκιοζίδης από πλευράς φιλοξενούμενων σούταρε δυνατά μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Νικολίτσα και στην συνέχεια τον Κούπρογλου να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα όμως ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Μέγα Αλέξανδρου.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά για άλλη μια φορά καθώς στο 51' ο Φαρμάκης στην αντεπίθεση θα “αδειάσει” με ωραία προσποίηση δύο ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων και με συρτό διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουμορτζή για το 1-0.

Η χαρά του γκολ δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μπάμπουρας μετά από μία φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την συμβολή της τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό.
Στη συνέχεια οι δύο προπονητές ρίσκαραν αρκετά και η ροή του παιχνιδιού έδειχνε ότι κάποια από τις δύο ομάδες θα φύγει με τους τρεις βαθμούς.
Αυτή λοιπόν  ήταν η Δόξα,  που με τρομερή ενέργεια και εκτέλεση  του Χρήστου Βάσκου, λυτρώθηκε στο 92' παίρνοντας μία σπουδαία νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα του Ορφέα Ξάνθης την έφερε στο -1 από την θέση παραμονής.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονταν έντονα στην διαιτητική τριάδα του αγώνα.

Το ρολόι του αγώνα:
6' Εκτέλεση φάουλ του Κούπρογλου με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολίτσα.
7' Δυνατό σουτ του Βάσκου που περνάει ξυστά από το δοκάρι του Μέγα.
15' Τρομερή τριαντάρα μπαλιά του Κελεσίδη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με τον Βάσκο να υποδέχεται ωραία την μπάλα όμως το τελείωμα του να αποκρούει ενστικτωδώς ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
49' Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μπερούκα να αστοχεί μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα  με ωραίο φαλτσαριστό σουτ μόλις άουτ.
50' Ο Καραγκιοζίδης επιχειρεί δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Νικολίτσα και τον Κούπρογλου στην επαναφορά να ανοίγει το σκορ όμως ο βοηθός να σηκώνει την σημαία και να ακυρώνει το γκολ.Έντονα παράπονα από τους ανθρώπους του Ξηροποτάμου.
51' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ.Ο Φαρμάκης στην αντεπίθεση κάνει ωραία προσπάθεια περνώντας δύο αντιπάλους και στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουμορτζή για το 1-0.
53' ΓΚΟΛ Άμεση απάντηση του Μέγα με τον Μπάμπουρα μετά από φάση διαρκεία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού μπερδεύοντας έτσι τον Νικολίτσα.
64' Ο Βάσκος ξεχύνεται ωραία στην αντεπίθεση “σπάζοντας” έξυπνα την μπάλα στον Σιχλιμοίρη με το τελείωμα του τελευταίου ωστόσο να φεύγει απελπιστικά άουτ.
88' Γυριστό σουτ του Καράμπελα με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
90+2 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ.Τρομερή ενέργεια του Βάσκου από τα αριστερά με τον φορ των γηπεδούχων να συγκλίνει ωραία και να “πιάνει” ένα πολύ όμορφο σουτ βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος(63' Πατούλιας), Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας(73' Ζήνωνος), Χάκαν, Φαρμάκης(93' Κρεμμύδας), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου (Τάσος Λευκόπουλος): Κουμορτζής, Τσιάρας, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμετζάλης, Βουτσινάς, Καράμπελας(46' Δημητριάδης), Μπάμπουρας(75' Πάπιτσας), Καραγκιοζίδης, Κούπρογλου, Μπερούκας(87' Κυσσίδης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.