Πραγματοποιηθηκε ο ετησιος χορος του Συλλογου Ποντιων «Η Τραπεζουντα» (+Gallery)

Έκλεψαν την παράσταση οι μικροί χορευτές του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα» πραγματοποίησε τον καθιερωμένο, πλέον, ετήσιο χορό του το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο κέντρο Βράχος Νο 2. Με μία εορταστική εκδήλωση πλαισιωμένη από ομάδα μουσικών έκοψε την πίτα του, ενώ τα βλέμματα όλων έκλεψαν επιδέξιοι μικροί χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές.
 
Κι αν η περίοδος κρίσης που διανύουμε άλλα υποβάλει, αυτό δεν εμπόδισε τους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν με άφθονο χορό, ποτό και φαγητό. Εξάλλου, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αβραάμ Φωτιάδης, χαρακτηριστικά, οι Πόντιοι πάντοτε στα δύσκολα χορεύουν και τραγουδούν.

 
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε η δημοτική σύμβουλος και μέλος του συλλόγου, κ. Αφροδίτη Καρελιάδου. Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου είναι, όπως τόνισε, μία εξαιρετική ευκαιρία να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των μελών του. Το χορευτικό του Συλλόγου, παρουσίασε, όπως είπε η ίδια, ένα ποντιακό γλέντι, κάνοντας όλους να διασκεδάσουν και αφήνοντας λαμπρά διαπιστευτήρια ότι το μέλλον των ποντιακών παραδόσεων είναι σε καλά χέρια. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.