Το Ραδιο Παρατηρητης 24/7 ξανα…

Από επιτυχία στέφθηκε το πάρτι παρουσίασης του νέου προγράμματος του Ραδιοφώνου του «ΠτΘ» - Με συνοδοιπόρους τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαργαρίτα Μυτιληναίου από το Ραδιόφωνο 24/7

Ήμασταν όλοι εκεί… παλαιότερα αλλά και νεότερα μέλη της οικογένειας του «Ράδιο Παρατηρητής 24/7», παλιοί και νέοι φίλοι, συνεργάτες και ακροατές… στο πάρτι παρουσίασης του νέου προγράμματος για την ραδιοφωνική περίοδο 2017-2018 που έλαβε χώρα στον πάντα φιλόξενο χώρο του Καφέ Μπαρ «Οχτώ».
 
Ένα πάρτι, μια μεγάλη πρώτη γιορτή των 20 χρόνων του Ραδιοφώνου του «ΠτΘ», που συμπληρώνονται τον προσεχή Σεπτέμβριο, και μας βρίσκουν συνοδοιπόρο της 24 media group και ενός νέου ραδιοφωνικού εγχειρήματος, του Ραδιοφώνου 24/7, που ήρθε για να υπενθυμίσει, πλέον σε πανελλαδική εμβέλεια, το «Ραδιόφωνο ξανά».
 

Και αυτό ακριβώς κάναμε, παρέα με τους Κώστας Αρβανίτη και Μαργαρίτα Μυτιληναίου, από το «Ραδιόφωνο 24/7», την Νατάσσα Βαφειάδου και την Έφη Γεωργοπούλου από το «Ράδιο Παρατηρητής» επί σκηνής, και το μικρόφωνο όμως σε όλους όσους έδωσαν το «παρών» ζωντανά, και όχι μόνο, καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των social media, η γιορτινή αυτή εκδήλωση μεταδιδόταν ζωντανά σε όλον τον κόσμο.
 
Παρόντες οι νέοι αλλά και οι παλαιότεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Παρατηρητής που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και σχόλια, αφήνοντας το στίγμα τους, στην όλη βραδιά, υπενθυμίζοντάς μας τα ωραία του ραδιοφώνου, τα συγκινητικά και κυρίως τα ελεύθερα. Τα ελεύθερα λόγια, τα ελεύθερα μυαλά και τις ελεύθερες ψυχές που βρίσκουν βήμα.
 

Παρούσα όμως και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, εκπρόσωποι της πολιτικής, επιστημονικής, επαγγελματικής, καλλιτεχνικής, δημοσιογραφικής και φοιτητικής κοινότητας της Ροδόπης, ξεκινώντας από τους βουλευτές Ροδόπης κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά και Ιλχάν Αχμέτ, την αντιδήμαρχο Κομοτηνής κ. Κατερίνα Ιωαννίδου, την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, τον αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Σωτηρακόπουλο, την επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Εμείς η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΕΒΕΡ κ. Αντώνη Γραβάνη, τη δημοτική σύμβουλο Κομοτηνής κ. Ουφούκ Μουσταφά, τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο συνοδευόμενο από την κόρη του, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταμάτη Σακελλίων, τον κ. Δημήτρη Χαρίτου, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΑΜ-Θ  του ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτευτή της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου, τον πρόεδρο του νομαρχιακού Τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ κ. Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου, τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης κ. Ανέστη Βαφειάδη, τον επιχειρηματία και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης  κ. Γρηγόρη Τζενετίδη, τον κ. Παντελή Χαβιαρά, μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΡ, τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Αλέξανδρο Τσαπέκο, τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης κ. Νίκο Παπαθανασίου, την Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΔΠΘ κ. Ζωή Γαβριηλίδου, τον Επίκουρο Καθηγητή Λατινικής Φιλολογίας του ΔΠΘ κ. Χάρη Μιχαλόπουλο, τον καθηγητή  της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ κ. Αντώνη Καμπά, τον πρόεδρο του Α.Σ. «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» κ. Μιχάλη Ραγκούση, τον επιχειρηματία και πρόεδρο των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων κ. Σταμάτη Κουρούδη, με την σύζυγό του Δόξα και την επίσης επιχειρηματία κ. Εμμανουέλα Κουρούδη,  τον επιχειρηματία Χρήστο Γουντζίδη, την Χρύσα Δουλάκη, τον εκπαιδευτικό Ανέστη Ποιμενίδη, τον πολιτικό μηχανικό κ.Τάσο Παπαγιαννάκη και τον επίσης πολιτικό μηχανικό κ.Σταύρο Τσάγκο με την σύζυγο του κ.Άρτεμη Συλιβού, τον ασφαλιστικό σύμβουλο κ. Λευτέρη Κωνσταντίνου, τον τραγουδοποιό κ. Θανάση Γκαϊφύλλια, τους τραγουδοποιούς κ.κ.Μπαρίς Τουκενίς, Βασίλη και Δημήτρη Ευφροσυνίδη, την χορεύτρια, χορογράφο και ιδιοκτήτρια του «Χοροταξίου» κ. Γιούλη Ιωαννίδου, των εκπροσώπων του Ερασιτεχνικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ.κ. Άννυς Μαχαιροπούλου και Εύας Σκότη, των δημοσιογράφων κ.κ. Δάμωνα Δαμιανό, Γιάννη Πετρακόπουλο, Έλλη Τσομπανίδου και Ειρήνη Τσακίρη με τον συνεργάτη της κινηματογραφιστή κ. Γιώργο Δάφνη και φυσικά την Κοινότητα Νέων Κομοτηνής, μαζί με το free press περιοδικό τους «Κοινο_Τυπο» που έκανε πρεμιέρα στην γιορτή αυτή.

Μαζί και όλη η οικογένεια του «ΠτΘ» που εκμεταλλεύτηκε το εορταστικό αυτό κλίμα για την κοπή της βασιλόπιτας της, τυχεροί της οποίας – μιας και υπήρχαν τρία φλουριά-  στάθηκαν το ίδιο το «Ράδιο Παρατηρητής 24/7», ο κ. Δημήτρης Μουτεσίδης, αλλά και ο πρόεδρος του νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.

Το ραδιόφωνο του Παρατηρητή από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του αποτελεί μία παρέα, μια παρέα, η οποία χρόνο με τον χρόνο διευρύνεται, έχοντας πλέον μέλη της σε όλον τον κόσμο. Υπέρμαχοι της λογικής ότι «την ιστορία γράφουν οι παρέες», συνεχίζουμε ως παρέα. Μια παρέα όμως με αγάπη και πάθος για την αλήθεια του ραδιόφωνου, με ιδέες, όρεξη, μεράκι και πείσμα, απέναντι στις δυσκολίες των καιρών.

«Το ραδιόφωνο είναι μια ιστορία συντροφικότητας και συγκίνησης» δήλωσε μεταξύ άλλων δια μικροφώνου ο Κώστας Αρβανίτης, μία άλλη κοινότητα και, όπως απεδείχθη, η κοινότητα του «Ράδιο Παρατηρητής 24/7» είναι μεγάλη και συνεχίζει να μεγαλώνει, παρέα με όλους εσάς!

Σας ευχαριστούμε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.