Προειδοποιηση Καζακου για τη θερμανση των σχολικων μοναδων

«Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος ώσπου αυτό να επιλυθεί, χωρίς επιπλέον, επιβάρυνση της εκπαιδευτικής κοινότητας»

Στο θέμα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων επανέρχεται η κ. Φελίνα Καζάκου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς… η πόλη» μετά τα όσα διημείφθησαν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.
 
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της «με πρόταση μου, ζητήθηκε η καταγραφή όλων των αναγκών εκ μέρους της διοίκησης και η δέσμευση του προμηθευτή πως θα υπάρξει πλήρη κάλυψη, καθώς οι ανάγκες για πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και πετρελαίου κίνησης είναι πιθανόν να είναι μεγάλες για το επόμενο δίμηνο» διευκρινίζοντας πως «εμείς παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος ώσπου αυτό να επιλυθεί, χωρίς επιπλέον, επιβάρυνση της εκπαιδευτικής κοινότητας». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, μονοπώλησε το ενδιαφέρον και συζητήθηκε εκτενώς το θέμα, που θέσαμε προ ημερών σχετικά με την αδυναμία της επαρκούς θέρμανσης των σχολικών μονάδων.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η διοίκηση του Δήμου όσο και ο προμηθευτής παραδέχτηκαν την ύπαρξη προβλημάτων στην προμήθεια σχολικών μονάδων με πετρέλαιο.
 
Κατεύθυνση των μελών της παράταξής μας ήταν να δοθεί μια ευκαιρία στον προμηθευτή, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα εντός των επόμενων ημερών.
 
Με πρόταση μου, ζητήθηκε η καταγραφή όλων των αναγκών εκ μέρους της διοίκησης και η δέσμευση του προμηθευτή πως θα υπάρξει πλήρη κάλυψη αυτών, καθώς οι ανάγκες για πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και πετρελαίου κίνησης είναι πιθανόν να είναι μεγάλες για το επόμενο δίμηνο.
 
Η Διοίκηση του Δήμου και ο  προμηθευτής έθεσαν εαυτούς,  προ των ευθυνών τους σχετικά με την διαχείριση του θέματος αλλά και την αντιμετώπιση των υπαρχουσών και μελλοντικών αναγκών εφόσον γίνει πλέον καταγραφή και σωστός προγραμματισμός αντιμετώπισης αυτών.
 
Ο προμηθευτής μας διαβεβαίωσε, πως δε θα υπάρξουν άλλα προβλήματα και οι προμήθειες θα επανέλθουν στην κανονική τους ροή.
 
 Αρχή μας είναι, η στήριξη στο μέτρο του δυνατού και κοινώς αποδεκτού, της τοπικής επιχειρηματικότητας, οπότε και δε θα προχωρούσαμε σε έκπτωση του εργολάβου χωρίς να του δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσει σύμφωνα και με τις συμβατικές  του υποχρεώσεις, καθώς αυτό θα σήμαινε την καταστροφή μιας τοπικής επιχείρησης.
 
Εμείς, παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος ώσπου αυτό να επιλυθεί, χωρίς επιπλέον, επιβάρυνση της εκπαιδευτικής κοινότητας.
 
Είμαστε πάντα δίπλα στους δημότες μας και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.