Απορρυθμισμενοι οι σηματοδοτες στην ανατολικη εισοδο της Κομοτηνης

Έκκληση του αντιπροέδρου στον Σύνδεσμο Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Ροδόπης για άμεση αποκατάστασή τους - Μουσταφά Χαλήλ: «Δεν απαιτείται κάποιο δαπανηρό έξοδο, μόνο ο εκ νέου προγραμματισμός και χρονομέτρηση των φωτεινών σηματοδοτών»

Απορρυθμισμένα είναι τα φανάρια στην ανατολική είσοδο της Κομοτηνής, όπως υπογράμμισε ο κ. Μουσταφά Χαλήλ, ηλεκτρολόγος και αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Ροδόπης.
 
Όταν παραδόθηκε το έργο του δρόμου τα φανάρια λειτουργούσαν στην εντέλεια χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην κυκλοφορία των δρόμων, εξηγεί επιχειρώντας να περιγράψει το πρόβλημα, πλέον, όμως, οι οδηγοί αναγκάζονται να σταματούν την πορεία τους ανά 400 μέτρα, μιας και φαίνεται να έχουν απορρυθμιστεί.
 
Προκειμένου, λοιπόν, να διευκολύνουν την μετακίνησή τους, πολλοί οδηγοί καταφεύγουν στους παραδρόμους, υποστήριξε, οι οποίοι, ωστόσο, δεν ενδείκνυνται για ταχεία κυκλοφορία. Κατά συνέπεια, έχουν προκληθεί ουκ ολίγα ατυχήματα, με αποκορύφωμα, όπως υπογράμμισε ο κ. Χαλήλ, τον πρόσφατο θάνατο ενός ποδηλάτη.
 

Ο ίδιος, όντας ηλεκτρολόγος, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και προσφέρθηκε να αποκαταστήσει τα προβλήματα, συνεισφέροντας και οικονομικά. Η αποκατάσταση δεν απαιτεί υψηλό κόστος, εκτίμησε, ενώ είναι τεράστιας σημασίας για την πόλη, μιας και ελλοχεύουν κίνδυνοι να επαναληφθεί κάποιο ατύχημα.
 
Έχοντας απευθύνει αρκετές εκκλήσεις στον Δήμο δεν κατάφερε να βρει λύση στο ζήτημα καθώς όπως τον πληροφόρησαν αρμόδια είναι η περιφέρεια και έτσι σκοπεύει να επικοινωνήσει με αυτή. «Δεν απαιτείται κάποιο δαπανηρό έξοδο, μόνο ο εκ νέου προγραμματισμός και χρονομέτρηση των φωτεινών σηματοδοτών», κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.