Καλη χρονια λιγο πριν τις αποκριες! (+ Gallery)

Στις 3 Φεβρουαρίου έκοψε βασιλόπιτα η Κοινότητα Νέων

Σε μία εκδήλωση από νέους για νέους έκοψε την πίτα της η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Τα μέλη γιόρτασαν το νέο έτος και το τέλος της εξεταστικής στο «καφέ Αλάβαστρον», γέλασαν, διασκέδασαν και ήπιαν … τις μπυρίτσες τους, όπως είπαν χαριτολογώντας.

«Ναι το ξέρουμε, έχει μπει το 2018 και κοντεύουν και οι απόκριες, αλλά δεν πτοούμαστε», αστειεύτηκαν.

Με αφορμή την κοπή της πίτας αναφέρθηκαν σύντομα και στα τμήματά τους. Η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής είναι ένας δραστήριος πυρήνας!

«Το να είσαι μέλος της Κοινότητας, σημαίνει να είσαι μέλος μίας ομάδας»

Κυκλοφορεί, όπως εξήγησαν τα μέλη, ένα free press τυπωμένο από την 2K Project, το «Κοινο_Τυπο» με περιεχόμενο διαμορφωμένο αποκλειστικά από φοιτητές-μέλη του τμήματος αρθρογραφίας. Υπάρχουν, ακόμη, τμήμα για επιτραπέζια και σκάκι, καθώς και θεατρικό, κινηματογραφικό, λογοτεχνικό, μουσικό, ραδιοφωνικό, φωτογραφικό, εικαστικό και χορευτικό τμήμα!
 
«Στο στέκι, στην Κομοτηνή, στα φοιτητικά χρόνια, εκεί εκτυλίσσεται η δράση μας», κατέληξαν, «άλλωστε βασικά συστατικά δεν είναι παρά η συνεργασία, η ενότητα και η ανταλλαγή ιδεών. Είναι λάθος να πιστέψει ένας νέος ή φοιτητής στην πόλη ότι δεν θα πάρει τίποτα από εμάς. Το να είσαι μέλος της Κοινότητας, σημαίνει να είσαι μέλος μίας ομάδας. Χρειάζεται μόνο λίγη περιέργεια για να μας ανακαλύψει κάποιος».

 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.