Βασιλοπιτα εκοψε το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης παρα την κακοκαιρια

Στον δήμαρχο το φλουρί

Στις 4 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στο καφέ «Οκτώ». «Ευτυχήσαμε να είμαστε όλοι γεροί στο ετήσιο αυτό αντάμωμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος κ. Σοφία Μενεσελίδου, ευχόμενη ένα νέο και δημιουργικό έτος.
 

«Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής έχει αναπτύξει μία σειρά από δράσεις και συνεργασίες με τον Δήμο Κομοτηνής, τους εργαζομένους του ΔΗΠΕΘΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη των ερασιτεχνικών εργαστηρίων και ερασιτέχνες ή επαγγελματίες καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους συναδέρφους τους σε μεγαλύτερες πόλεις», τόνισε με θέρμη η κ. Μενεσελίδου για να εξηγήσει πως «είναι οι πυλώνες που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την πορεία μας και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς».
 
«Ο καιρός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει επιλέξει τη βροχή για να μας ευχηθεί να πάνε όλα καλά, μιας και λένε ότι η βροχή είναι “μπερεκέτι”», συνέχισε αστειευόμενη γύρω από την κακοκαιρία.

Παρευρισκόμενοι μεταξύ άλλων οι κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά, βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πετρίδης, δήμαρχος Κομοτηνής, Νίκος Σωτηρακόπουλος, αντιδήμαρχος κοινωνικών υποθέσεων, Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ και Σπύρος Κιοσσές, καθηγητής ΔΠΘ.

Το φλουρί κέρδισε ο δήμαρχος κ. Πετρίδης, που παρέλαβε ένα αναμνηστικό δώρο δια χειρός ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. «Εύχομαι σε όλους σας υγεία και ευημερία σε κάθε επίπεδο», δήλωσε, «ενώ ευελπιστώ να συνεχίσει το έργο ο πολιτιστικός αυτός οργανισμός».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.