Αποκριατικο ξεφαντωμα στην Κομοτηνη (+ Βιντεο)

Αλλάζει φέτος η διαδρομή της καρναβαλικής παρέλασης

Η ΔΚΕΠΠΑΚ μαζί με τον σύλλογο Εβριτών και τον σύλλογο «Trelacademy» επιφυλάσσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων, ενημέρωσαν οι κ.κ. Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑΚ, Χρήστος Χατζηπέμου, πρόεδρoς του συλλόγου Εβριτών  και Σταύρος Πάττας, πρόεδρος του συλλόγου «Trelacademy»  σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από την Τσικνοπέμπτη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής και όλοι καλούνται να διασκεδάσουν παραδοσιακά με μπάρμπεκιου και άφθονο κρασί υπό τους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.

Φέτος η διαδρομή της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης θα είναι διαφορετική, εξήγησε η κ. Λιβεριάδου, ξεκινώντας από την Λέσχη Κομοτηναίων, συνεχίζοντας επί των οδών Δημοκρίτου, Ορφέως και καταλήγοντας σε ένα μεγάλο πάρτι στην κεντρική Πλατεία.

Το Komoparty την Παρασκευή στις 21.00 υπόσχεται για τρίτη συνεχή χρονιά αξέχαστες στιγμές ξέφρενης διασκέδασης, δίνοντας χαρά σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου αυτός είναι ο στόχος της «παραδοσιακής Αποκριάς», όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηπέμου.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ενημέρωσε με την σειρά του ο κ. Πάττας, θα συγκεντρωθούν στις 19.00 στην Λέσχη Κομοτηναίων τα πληρώματα και οι ομάδες, 22 στον αριθμό, που θα συμμετάσχουν στην καρναβαλική παρέλαση.


Αναλυτικότερα οι δηλώσεις στο επόμενο φύλλο «ΠτΘ».
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.