Εργασιες αποκαταστασης αγροτικης οδοποιιας στον Δημο Μαρωνειας – Σαπων

Η αρχή έγινε από τον οικισμό της Ξυλαγανής

Άμεσα έπιασε δουλειά ο νέος αντιδήμαρχος  Μαρωνείας-Σαπών κ. Πέτρος Δουδουλακάκης. Τέσσερις μέρες μετά τον ορισμό του με απόφαση του δημάρχου κ. Γιάννη Σταυρίδη, ο κ. Δουδουλακάκης βρέθηκε στον οικισμό της Ξυλαγανής, όπου με τη βοήθεια και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Πέτρο Πουλαράκη ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου.
 

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Δουδουλακάκης, μιλώντας στον «ΠτΘ», οι εργασίες ξεκίνησαν από την Ξυλαγανή αλλά αναμένεται να επεκταθούν σε όλο το δίκτυο του Δήμου για την αποκατάσταση κυρίως της αγροτικής οδοποιίας που παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα, ενώ στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, όπως εξήγησε, και σε συνεννόηση πάντα με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων,  θα υπάρξουν παρεμβάσεις τόσο σε κεντρικούς δρόμους όσο και σε παραδρόμους.
 

«Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας, ως οφείλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ελπίδα ο καιρός να σταθεί σύμμαχος στις εργασίες ώστε αυτές να ολοκληρωθούν σύντομα και να διευρυνθούν στο υπόλοιπο δίκτυο του Δήμου. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.