Φυλακα για τη Συλλογη Ταβανιωτη αναζητα η ΕΦΑ Ροδοπης

Μία θέση για πέντε μήνες

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός  ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της εξέδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης. Η πρόσληψη αφορά ένα άτομα ειδικότητας ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, ο οποίος θα απασχοληθεί στη Συλλογή Ταβανιώτη στη Μαρώνεια, για διάστημα πέντε μηνών.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης, Α. Συμεωνίδη 4, Τ.Κ. 691 32 Κομοτηνή, υπόψιν κ. Τάνιας Αγγορούδη (τηλ. Επικοινωνίας: 25310 22411 & 25310 21517)».
 
Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη θέση ισχύει το κριτήριο εντοπιότητας, δηλαδή προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων του Νομού Ροδόπης.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.