Οι μαθητες του 4ου Δημοτικου Σχολειου Ξανθης «δωριζουν» αγαπη

Στην ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας

Μία πολύ όμορφη και συγκινητική, γεμάτη νόημα και μηνύματα για το πνεύμα της φιλοζωίας, ταινία δημιούργησαν οι μαθητές του Δ2 τμήματος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.
 
Τίτλος αυτής «Με αγάπη», άκρως χαρακτηριστική της αγάπης που μπορεί ένα ζώο να προσφέρει αλλά και την αγάπη που έχουν ανάγκη και τα ίδια.
 
«Για τα δώρα λένε πως η σκέψη μετράει περισσότερο κι από την ίδια τη χειρονομία. Λένε ακόμα ότι η αξία ενός δώρου δεν έχει σχέση με την τιμή του. Το δώρο δεν είναι λεφτά, το δώρο είναι αγάπη» αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή της ταινίας, με τους μικρούς πρωταγωνιστές, δια της προσπάθειάς τους να μας περνούν ένα μήνυμα, που πολλοί δυστυχώς εκ των ενηλίκων, και όχι μόνο, αγνοούν.
 
Συγχαρητήρια στο σύνολο των συντελεστών για την πρωτοβουλία αλλά και το πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Είθε να πετύχει τον βασικό του στόχο που είναι η ευαισθητοποίηση! Ν.Β. 

Για την ταινία αυτή εργάστηκαν: 

Τα παιδιά του Δ2 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης: Χιώτη Χριστίνα Χατζησάββας Γιώργος Τσιλιούκας Γιώργος Συμεωνίδης Νικόλας Σοφιανός Νίκος Σκίρτα Ανθή Ρίζος Δημήτριος Πένγκου Κρίστι Νταβτιάν Στέλλα Ναλμπάντης Δημήτρης Μπουρλή Χρύσπα Μακαρόνας Γιώργος Κουτσή Χριστίνα Ευθυμιάδης Σωτήρης Δασκαλόπουλος-Γκόμεθ Ρέυες Γκόβαρη Χριστίνα Γεωργίου Αθανασία Βασιλειάδου Φοίβη Αραμπατζή Βασιλική
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μήτρου Μαρίνα, Παυλίδης Γιώργος
Αφήγηση (voice-over): Χιώτη Χριστίνα Μουσική: Παυλίδης Γιώργος
Ακούγεται το “Poisson” των GiG (royalty-free).
Σκηνοθεσία-Μοντάζ-Καλλιτεχνική ματιά: Σταύρος Θεοχάρους

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.