Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση» και «Ημερολόγιο φόνων» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της σειράς ταινιών «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», την ταινία τρόμου «Ημερολόγιο φόνων» και την αισθηματική «Τα αστέρια δεν πεθαίνουν στο Λίβερπουλ» σε σκηνοθεσία Πολ ΜακΓκίγκαν.

Επίσης συνεχίζουν να προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής, η δραματική «Αόρατη κλωστή» υπό τη σκηνοθετική ματιά Πολ Τόμας Άντερσον, η βιογραφική «Mark Felt: Ο άνδρας που έριξε τον Λευκό Οίκο» με τους Λίαμ Νίσον και Νταϊάν Λέιν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και η ταινία animation «Ο άνθρωπος των σπηλαίων».

Τέλος  το πρόγραμμα του Odeon Kosmopolis  για το Σαββατοκύριακο, ενισχύεται με ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους. Ο λόγος για τις ταινίες animation «Φερδινάνδος» και «Πάντινγκτον 2».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση

Ό Κρίστιαν και η Άνα είναι τώρα παντρεμένοι. Όμως, η ζωή της Άνα απειλείται όταν το προηγούμενο αφεντικό της, ο Τζακ Χάιντ, ορκίζεται εκδίκηση επειδή απολύθηκε από το SIP. Η δε Έλενα επιστέφει για να στοιχειώσει τον Κρίστιαν, και κάνει τη ζωή του ζευγαριού ακόμα πιο ανάστατη.

Ημερολόγιο φόνων

1880. Μια σειρά απεχθών δολοφονιών έχουν αναστατώσει την επικίνδυνη κοινότητα Λάιμχαουζ του Λονδίνου. Τα εγκλήματα είναι τόσο τερατώδη, που τύπος τα αποδίδει σε ένα μυθικό πλάσμα, το Γκόλεμ. Χωρίς αληθινά στοιχεία στα χέρια της, η αστυνομία τοποθετεί τον σχετικά άπειρο επιθεωρητή Κιλντέρ στην υπόθεση, στην ουσία ένα «σκιάχτρο» για όταν κάνει την επόμενη του εμφάνιση ο δολοφόνος.

Τα αστέρια δεν πεθαίνουν στο Λίβερπουλ

Λίβερπουλ, 1978. Ο νεαρός ηθοποιός Τάρνερ και η μεσήλικη και διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός Γκλόρια Γκαράχαμ γνωρίζονται και δημιουργούν δεσμό. Αυτό που ξεκινάει ως μια δραστήρια σχέση ανάμεσα σε μια θρυλική φαμ-φατάλ και τον νεαρό εραστή της γρήγορα αναπτύσσεται σε κάτι το βαθύτερο, όπου η Γκλόρια επιλέγει την παρέα του Τάρνερ κάθε φορά που χρειάζεται υποστήριξη. Το πάθος και η δίψα τους για ζωή δοκιμάζεται ως τα άκρα, όταν καταστάσεις που βρίσκονται στον δρόμο τους ξεφεύγουν από τον έλεγχο τους.

Αόρατη κλωστή

Λονδίνο, δεκαετία του 1950. Ο διάσημος μόδιστρος Ρέινολντ Γούντκοκ και η αδελφή του, Σίριλ, βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας, ντύνοντας το παλάτι, κινηματογραφικούς αστέρες, πλούσιους και δημόσια πρόσωπα υπό το ευδιάκριτο στυλ του Οίκου των Γούντκοκ. Γυναίκες πάνε κι έρχονται στη ζωή του Ρέινολντς, παρέχοντας στον κατά συνείδηση εργένη την έμπνευση και τη συντροφιά, μέχρι που πέφτει πάνω σε μια νεαρή, ισχυρής θέλησης γυναίκα, την Άλμα, που σύντομα θα γίνει η σταθερά στη ζωή του ως μούσα κι ερωμένη. Αυτός που κάποτε έλεγχε και σχεδίαζε απόλυτα τη ζωή του, βρίσκεται τώρα διασπασμένος από την αγάπη.

Mark Felt: Ο άνδρας που έριξε τον Λευκό Οίκο

Στο σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, αρχές των 1970, το «βαθύ λαρύγγι» χρησιμοποιήθηκε ως ψευδώνυμο για τον μυστικό πληροφοριοδότη που άλλαξε την ιστορία. Η αληθινή του ταυτότητα παρέμεινε ένα μυστήριο και τροφοδότησε τη δημόσια περιέργεια, όσο και διάφορες εκδοχές για περισσότερα από 30 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2005, όπου ο ειδικός πράκτορας Μαρκ Φελτ αποκάλυψε ότι αυτός ήταν το «λαρύγγι», προκαλώντας σοκ. Αυτή είναι η απίθανη αληθινή ιστορία της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής, αυτού του ανθρώπου που ρίσκαρε και τελικά θυσίασε τα πάντα, οικογένεια, καριέρα, ελευθερία, στο όνομα της δικαιοσύνης.

Ο άνθρωπος των σπηλαίων

Στις αυγές της ανθρωπότητας, όταν προϊστορικά πλάσμα και μαμούθ κατακλύζανε τη Γη, ο τολμηρός άνθρωπος των σπηλαίων Νταγκ, μαζί με το φιλαράκι του τον Χόγκνομπ, ενώνει τη φυλή του ενάντια στους πολέμαρχους της Εποχής του Χαλκού, σε μια μάχη όπου θέλει να τους νικήσει μέσα στο ίδιο τους το παιχνίδι. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα στην ιστορία.

Μόνο σήμερα και αύριο

Φερδινάνδος

Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Πάντινγκτον 2

Ο αρκούδος Πάντινγκτον έχει πλέον εγκατασταθεί με την οικογένεια Μπράουν, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της κοινότητας του Γουίντσορ Γκάρντενς, απλώνοντας παντού χαρά και… μαρμελάδα. Καθώς αποζητά το τέλειο δώρο για τα 100 χρόνια της αγαπημένης του θείας Λούσι, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό παιδικό βιβλίο με εικόνες στην αντικερί του κύριου Γκρούμπερ, ξεκινώντας μια σειρά από περίεργες δουλειές για να καταφέρει να το αγοράσει. Αλλά κάποιος κλέβει το βιβλίο και μόνο ο Παντινγκτον και οι Μπράουν μπορούν να ξεσκεπάσουν τον κλέφτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.