“Αφεντικο” του ντερμπι ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Δόξα Γρατινής 1-0 (+Gallery)

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχτηκε την Δόξα Γρατινής με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύ δύσκολη νίκη χάρη σε γκολ του Χατζητουλούση στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι 80 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου παρακολούθησαν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη κάτω από βροχόπτωση και δυνατό αέρα,  γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά και τις δύο ομάδες κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι του αγώνα.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης  οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν η καθεμία τον δικό της ρυθμό χωρίς ωστόσο επιτυχία και αυτό γιατί και οι δύο είχαν “κλείσει” πολύ καλά η μία την άλλη.Ήταν σαφές πως το παιχνίδι θα οδηγούνταν στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν άφηναν και πολλά περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Στο 32ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπόζη να περνάει τον Δεληγιάννη όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.Στην πολύ σημαντική ευκαιρία του Μπόζη “απάντησε” ο Ξενάκης που δύο λεπτά αργότερα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μπουτσακτσή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν κακό και όλα έδειχναν πως δύσκολα κάποια ομάδα θα πετύχαινε γκολ.Όμως ο Χατζητουλούσης είχε διαφορετική άποψη και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπουτσακτσή για το 1-0.
Ντελίριο πανηγυρισμών από τους γηπεδούχους με όλη την ομάδα να γίνεται ένα κουβάρι πάνω από τον σκόρερ.

Από εκεί και έπειτα ο ΠΑΟΚ δικαιολόγησε το γεγονός πως έχει την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας και κράτησε το αποτέλεσμα, το οποίο τον οδήγησε στο +4 από την δεύτερη Δόξα Γρατινής και στο +5 από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή Κακουλίδη για λάθη κυρίως στο πειθαρχικό και στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση πήγε να ξεφύγει καθώς τα νεύρα ήταν τεταμένα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν  διαπληκτισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
10' Σουτ του Χατζητουλούση μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.
32' Ο Μπόζης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας με τον επιθετικό της Δόξας να περνάει και τον Δεληγιάννη όμως το ψηλοκρεμαστό του σουτ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.Στη συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για unfair play των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν έβγαλαν έξω την μπάλα ενώ παίχτης των γηπεδούχων ήταν πεσμένος κάτω.
34' Ο Ξενάκης θα βρεθεί μόνος του απέναντι στον Μπουτσακτσή με τον τελευταίο να τον νικάει με τα πόδια κρατώντας έτσι το 0-0.
35' Δυνατό σουτ του Χασάν με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη.
68' Όμορφη σέντρα του Νάνου από τα δεξιά με τον Χατζητουλούση να “πιάνει” καρφωτή κεφαλιά όμως ο Εφτούν είχε σωστή θέση και μπλόκαρε χαμηλά.
75' ΓΚΟΛ.Ο Γαβριήλ πασάρει στον Χατζητουλούση που μέσα από την περιοχή θα επιχειρήσει δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Μπουτσακτσή κάνοντας το 1-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλας, Λεβεντέλης, Γαβριήλ(90' Παπασπυρόπουλος), Γιάπρακτσης, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης(79' Ρούντος).
Δόξα Γρατινής (Τάσος Μπόζης): Μπουτσακτσή, Καμζέλας(87' Βλασσόπουλος), Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Κακουλίδης(68' Χουσεΐν), Οσμάν Χασάν(46' Μαγκούτας), Πασχάλης, Σεφκέτ, Κυριακόπουλος, Μπόζης(73' Χατζίδης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.