Δωρο με αρωμα…ΠΑΟΚ απο την Α.Ε. Κομοτηνης!

Η κλήρωση του δώρου θα γίνει στο ημίχρονο του Κυριακάτικου αγώνα.

Σε μία πολύ όμορφη σκέψη  προχώρησε η Α.Ε.Κομοτηνής θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα τους φιλάθλους, οι οποίοι στηρίζουν τόσα χρόνια την ομάδα.

Στο ημίχρονο του αγώνα με την Ελευθερούπολη την Κυριακή 11/2 ένας τυχερός θα κάνει δικιά του μια αναμνηστική φανέλα του Μπανε Πρέλεβιτς από τον ευρωπαϊκό στην Γενεύη το 1991.

Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας σε κάθε εντός έδρας αγώνα της Α.Ε.Κ θα πραγματοποιείται “Basketball weekend”, όπου ένας φίλαθλος της ομάδας κατόπιν κλήρωσης παίρνει ως δώρο ένα μπασκετικό ενθύμιο, προσφορά των ομάδων της Α1.

Επίσης στον αγώνα της Κυριακής θα κληρωθούν εκτός της επετειακής φανέλας, πέντε κασκόλ της ομάδας-έκπληξης της φετινής basket league, του Λαυρίου.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά ποσταρίσματα της Α.Ε.Κ στην σελίδα της ομάδας στο Facebook:
«Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής στην προσπάθεια που καταβάλει για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια θεσπίζει σε κάθε εντός έδρας αγώνα διαγωνισμό με δώρο ένα μπασκετικό ενθύμιο, προσφορά των ομάδων της Α1.

Πρώτο δώρο είναι μια προσφορά του PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK , την οποία και ευχαριστούμε δημόσια καθώς μας προσέφερε μια αναμνηστική φανέλα του Μπανε Πρέλεβιτς από το ευρωπαϊκό στην Γενεύη το 1991.
Πώς μπορείτε να συμμετέχετε για να πάρετε δώρο την φανέλα ; Ο τρόπος είναι απλός! Από σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου διατίθενται λαχνοί οι οποίοι τιμώνται στο 1 ευρώ και θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τους προπονητές των ακαδημιών μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ , όπου και θα γίνει η κλήρωση. Εννοείται βέβαια πως και στο παιχνίδι θα διατίθεται λαχνοί για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση.
Απολαμβάνουμε το μπάσκετ, χαιρόμαστε κάθε στιγμή και δημιουργούμε σχέσεις φιλίας για το μέλλον …

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλους της σεζόν με πολλά ακόμα μπασκετικά δώρα.»
 
«Η Basketball Weekend της ομάδας μας διευρύνεται και προσφέρει μαζί με την επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ, 5 κασκόλ της φετινής ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος, του ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την άρτια οργανωμένη ΚΑΕ για την στήριξη τους.
Σε επόμενη basketball Weekend θα υπάρχουν και άλλα δώρα του Λαυρίου.
Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τους λαχνούς από τις ακαδημίες μας και φυσικά από την είσοδο του αγώνα.
*** Μια ακόμα έκπληξη θα υπάρχει μέχρι την Κυριακή, stay tuned ***  »

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.