Α.Γραβανης – Γ. Κιλτσικης: Τους χωρισε η καλπη, τους ενωσε το επιχειρειν

Το πολύτιμο στιγμιότυπο που αναμέναμε

Το αναμέναμε με ανυπομονησία στα φετινά «Βραβεία της Χρονιάς» μιας και ο ένας ήταν υποψήφιος για βραβείο και ο έτερος κλήθηκε να το παραδώσει στον νικητή. Ωστόσο η ψήφος του κόσμου που συμμετείχε, δεν μας έκανε την χάρη, να αποθανατίσουμε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.
 
Ωστόσο, η έκπληξη ήρθε, από την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΕΒΕΡ, όπου και το «πολύτιμο» στιγμιότυπο έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια, παρευρισκομένων και δημοσιογράφων που φυσικά το κατέγραψαν.
 
Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΕΒΕΡ Αντώνη Γραβάνη και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννη Κιλτσίκη, που η «μοίρα» και οι επιλογές της διοίκησης του ΕΒΕΡ για τις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, τους έφεραν κοντά. Πόσο κοντά; Σε απόσταση τέτοια, που απαιτεί η επίδοση ενός βραβείου.
 
Και για να εξηγούμαστε, η διοίκηση του ΕΒΕΡ στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αποφάσισε να βραβεύσει κάποιους νεαρούς επιχειρηματίες – μέλη του. Ένας εξ αυτών, συγγενής του κ.Κιλτσίκη, όπως μάθαμε ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, με αποτέλεσμα, ο Γιάννης Κιλτσίκης να παραλάβει το βραβείο αντ’ αυτού.
 
Και το στιγμιότυπο για το οποίο, ας είμαστε ειλικρινείς όλοι ανέμεναν στα προαναφερθέντα βραβεία της χρονιάς, έγινε τελικά πραγματικότητα. Οι δύο «ορκισμένοι αντίπαλοι», έδωσαν τα χέρια, χαμογέλασαν για τις κάμερες και το βραβείο άλλαξε χέρια.
 
Η κάλπη μπορεί να τους χώρισε, ωστόσο τους ένωσε αυτό που έχουν κληθεί να υπερασπίσουν, το επιχειρείν.
 
Πάντα τέτοια! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.