Περιμενοντας τη νεα τιμολογιακη πολιτικη της ΔΕΥΑΚ

Δέσμευση ότι θα ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018

Τη δέσμευση ότι η ΔΕΥΑΚ θα ολοκληρώσει τη διαμόρφωση της νέας τιμολογιακής της πολιτικής, στην οποία θα υπάρχει μέριμνα για ευπαθείς ομάδες, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018 έδωσε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Δημήτρης Καρασταύρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.
 
Αφορμή ήταν  η αναφορά της επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φελίνας Καζάκου στην πρόταση της παράταξής της για ειδική τιμολογιακή πολιτική για τα ΑμεΑ, η οποία δεν προχώρησε ακόμα.
 
Απαντώντας ο κ. Καρασταύρου επισήμανε πως για το θέμα των ΑμεΑ έχουν ζητήσει τις προτάσεις των συλλόγων, αλλά και στους νεφροπαθείς, ώστε να ενταχθούν στη τελική τιμολογιακή πολιτική.
 
«Κάνουμε το προφίλ της επιχείρησης, για να δούμε τους καταναλωτές ανά κυβικό, ώστε με βάση αυτό να εφαρμόσουμε μια νέα τιμολογιακή πολιτική» σημείωσε, κάτι που τόνισε θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2018 και να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής προς έγκριση.
 
Ακόμα βέβαια υπάρχουν διάφορες σκέψεις για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η τιμολογιακή πολιτική για ειδικές ομάδες -όπως να είναι κάποια κυβικά δωρεάν- τα οποία θα ξεκαθαριστούν στην τελική πρόταση.
 
Παράλληλα η ΔΕΥΑΚ προχωρά σε άλλες δράσεις, όπως οι ενεργειακές κοινότητες, όπου διερευνάται η δυνατότητα να υπάρξει όφελος από τον ενεργειακό συμψηφισμό, με τις σκέψεις να κατευθύνονται στη δημιουργία μιας ενεργειακής κοινότητας με μέλη τον Δήμο Κομοτηνής, τη ΔΕΥΑΚ και τα Σφαγεία Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.