Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Η μορφή του νερού» και «Black Panther» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη άλλου ένα σουπερ ήρωα της Marvell, του «Black Panther», το θρίλερ «Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων» και την ταινία φαντασίας «Η μορφή του νερού» σε σκηνοθεσία Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.
 
Παράλληλα μοναδική ταινία που συνεχίζει τις προβολές της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής και αυτή την εβδομάδα αποτελεί το δεύτερος μέρος της σειράς ταινιών «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».
 
Τέλος  το πρόγραμμα του Odeon Kosmopolis  για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ενισχύεται με ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους. Ο λόγος για τις ταινίες animation «Ο άνθρωπος των σπηλαίων», «Φερδινάνδος» και «Πάντινγκτον 2». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Black Panther
 
Μετά την πρώτη του εμφάνιση στο δρόμο του Captain America και μετά το θάνατο του πατέρα του, ο βασιλιάς Τ`Τσαλά επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Γουακάντα -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του Τ`Τσαλά-βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Γουακάντα, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να προστατέψει τον λαό του.

Η μορφή του νερού
 
1963, καταμεσής του Ψυχρού Πολέμου. Σε ένα εργαστήριο της κυβέρνησης, κρυμμένο και ασφαλισμένο από τα μάτια του κοινού, η μοναχική Ελίσα ζει αιχμάλωτη σε άκρα ησυχία και απομόνωση. Η ζωή της θα αλλάξει για πάντα όταν αυτή και μια συνάδελφος της, η Ζέλντα, ανακαλύπτουν ένα μυστικό πείραμα της κυβέρνησης.

Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων

Σε μια απομονωμένη έκταση 50 μίλια έξω από το Σαν Φρανσίσκο, βρίσκεται το πλέον στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου. Χτισμένο από τη Σάρα Γουίντσεστερ, κληρονόμο της περιουσίας της φαμίλιας, είναι ένα σπίτι δίχως αρχή και τέλος. Κατασκευασμένο υπό μια αδιάκοπη 24ωρη εργασία, επτά ημερών τη βδομάδα και επί δεκαετίες, περιέχει επτά ορόφους και εκατοντάδες δωματίων. Για τους έξω, μοιάζει με ένα τερατώδες μνημείο της τρέλας μιας γυναίκας. Αλλά η Σάρα δεν το χτίζει για τον εαυτό της, ή την ανιψιά της ή τον ευφυή γιατρό Έρικ Πράις, τον οποίο έχει καλέσει μόνιμα στο σπίτι. Χτίζει μια φυλακή, ένα άσυλο για εκατοντάδες οργισμένες ψυχές, και η πιο τρομακτική από αυτές έχει ανοιχτές υποθέσεις με τους Γουίντσεστερ.

Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση

Ό Κρίστιαν και η Άνα είναι τώρα παντρεμένοι. Όμως, η ζωή της Άνα απειλείται όταν το προηγούμενο αφεντικό της, ο Τζακ Χάιντ, ορκίζεται εκδίκηση επειδή απολύθηκε από το SIP. Η δε Έλενα επιστέφει για να στοιχειώσει τον Κρίστιαν, και κάνει τη ζωή του ζευγαριού ακόμα πιο ανάστατη.

Μόνο για το τριήμερο

Ο άνθρωπος των σπηλαίων

Στις αυγές της ανθρωπότητας, όταν προϊστορικά πλάσμα και μαμούθ κατακλύζανε τη Γη, ο τολμηρός άνθρωπος των σπηλαίων Νταγκ, μαζί με το φιλαράκι του τον Χόγκνομπ, ενώνει τη φυλή του ενάντια στους πολέμαρχους της Εποχής του Χαλκού, σε μια μάχη όπου θέλει να τους νικήσει μέσα στο ίδιο τους το παιχνίδι. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα στην ιστορία.

Φερδινάνδος

Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Πάντινγκτον 2

Ο αρκούδος Πάντινγκτον έχει πλέον εγκατασταθεί με την οικογένεια Μπράουν, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της κοινότητας του Γουίντσορ Γκάρντενς, απλώνοντας παντού χαρά και… μαρμελάδα. Καθώς αποζητά το τέλειο δώρο για τα 100 χρόνια της αγαπημένης του θείας Λούσι, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό παιδικό βιβλίο με εικόνες στην αντικερί του κύριου Γκρούμπερ, ξεκινώντας μια σειρά από περίεργες δουλειές για να καταφέρει να το αγοράσει. Αλλά κάποιος κλέβει το βιβλίο και μόνο ο Παντινγκτον και οι Μπράουν μπορούν να ξεσκεπάσουν τον κλέφτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.