Βιβλιοχαρτοπωλεια «Βαφειαδης»: Ο προσωπικος σας συμβουλος αγορων για τα σχολικα ειδη

Με την εμπειρία των 62 ετών εξειδίκευσης στον χώρο, σε συνδυασμό με την ανανεωμένη οπτική της νέας γενιάς

Ο όρος του “personal shopper”, ήτοι του συμβούλου αγορών, μπορεί στην Ελλάδα να μην γνωρίζει μεγάλη άνθιση, ωστόσο στο εξωτερικό βρίσκει εφαρμογή σχεδόν στο σύνολο των διαφόρων τομέων της αγοράς.

Εξέλιξη …  λογική αν σκεφτεί κανείς πως αν σε κάθε αγορά που άπτεται της καθημερινότητάς μας, από τα ψώνια για το σπίτι, την ένδυση και την υπόδησή μας, αλλά και σε εποχικά μεν απαραίτητα δε προϊόντα, όπως τα σχολικά είδη, που κάθε χρόνο αποτελούν «πονοκέφαλο» για χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά, η συμβουλή ενός ειδικού θα εξοικονομούσε πολύ κόπο, χρόνο, χρήμα και σίγουρα θα απέτρεπε τα επακόλουθα μίας λανθασμένης επιλογής.

Ειδικά σε ό, τι αφορά είδη που αφορούν και αναφέρονται στους δυσκολότερους «κριτές» όλων, ήτοι τα μικρά παιδιά, τα θέλω των οποίων αλλά και τα κριτήρια επιλογής τους, διαφέρουν κατά πολύ σε σχέση με αυτά των ενηλίκων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σχολική τσάντα. Θέμα που πολλές φορές αναδεικνύεται σε πεδίο «μάχης» μεταξύ γονέα και παιδιού, καθότι το παιδί επιλέγει με βάση το σχέδιο, συνήθως με τους «επίκαιρους» ήρωες που αυτόματα ισοδυναμεί με υψηλότερο κόστος, ενώ από την άλλη ο γονέας επιλέγει με βάση την ανατομία της τσάντας αλλά και το κόστος της.

Ευτυχές γεγονός λοιπόν η ύπαρξη των Βιβλιοπωλείων «Βαφειάδης» στην πόλη της Κομοτηνής, οι οποίοι έχοντας την εμπειρία των 62 ετών λειτουργίας και εξειδίκευσής τους στον χώρο των σχολικών ειδών, σε συνδυασμό με την ανανεωμένη και μοντέρνα οπτική της νεότερης γενιάς, που κατέχει τα ηνία πλέον της επιχείρησης, μπορούν να αποτελέσουν τον προσωπικό σας «σύμβουλο» σε ό,τι αφορά την αγορά του συνόλου των σχολικών ειδών.

Ξεκινώντας από τη βασική, σχολική τσάντα, με μία από τις μεγαλύτερες γκάμες επώνυμων προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα. Σχολικές τσάντες, σακίδια και τσάντες-τρόλεϊ για τους μικρότερους μαθητές, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών αλλά και των λίγο μεγαλύτερων παιδιών, καθώς και τσάντες για μαθητές μεγαλύτερης ηλικίας που ωστόσο δεν «θυσιάζουν» το στυλ και την ποιότητα σε καμία εκ των εμφανίσεών τους.

Επιλογές για όλες τις ηλικίες, που ανταποκρίνονται στα προσωπικά θέλω και τις ανάγκες του καθενός, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, με τους ειδικούς να βρίσκονται στη διάθεσή σας ούτως ώστε να σας συμβουλέψουν για τα όσα θα πρέπει να προσέξετε τόσο για τη σωστή επιλογή της τσάντας όσο και για την ορθή χρήση της. Συμβουλές που συγκέντρωσαν και συνέταξαν σε έναν έγκριτο ηλεκτρονικό οδηγό που μπορείτε να βρείτε δωρεάν και στην ηλεκτρονική σελίδα των καταστημάτων. 

Επιλογές που δεν σταματούν στη σχολική τσάντα αλλά επεκτείνονται στο σύνολο των σχολικών ειδών, όπως προϊόντα γραφικής ύλης, για κάθε τάξη και όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου, σε μοναδικές τιμές και ποιότητα, ποιοτικά τετράδια κλασικών αλλά και ειδικών σχεδίων, κασετίνες, φαγητοδοχεία και παγούρια για μοναδικές εμφανίσεις εντός και εκτός της σχολικής αίθουσας.

Και φυσικά σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων, του συνόλου των εγχώριων έγκριτων εκδοτών, με έκπτωση για όλους της τάξεως του 10%.
Με ειδικές τιμές στο σύνολο των προϊόντων για τους πολύτεκνους, τους στρατιωτικούς αλλά και τους ανέργους και φυσικά ειδικά πακέτα αγορών για όσους επιλέξουν τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» για το σύνολο των απαραίτητων για την σχολική χρονιά, προϊόντων.

Εμπιστευτείτε τον δικό σας προσωπικό σύμβουλο αγορών λοιπόν σε ότι αφορά τα σχολικά είδη και όχι μόνο, είτε με μία επίσκεψη στα καταστήματα των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης, είτε με μία διαδικτυακή επίσκεψη στην ηλεκτρονική τους σελίδα και περάστε μία ελεύθερη από άγχος και παράπονα σχολική χρονιά.

“Back to school” … επώνυμα, ποιοτικά, οικονομικά και … σωστά!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.