Νεα εμφανιση για το εξαιρετικο παρθενο ελαιολαδο ΚΙΚΩΝ

Αλλάζουν την εμφάνιση, κρατούν την ποιότητα στον Αγροτικό Ελαιοκομικό Συνεταιρισμό Μαρώνειας

Σε νέα «ρούχα» μπήκε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΚΙΚΩΝ του Αγροτικού Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Μαρώνειας με τα μέλη του να παρουσιάζουν το νέο μπουκάλι και τη νέα ετικέτα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
Στην premium συσκευασία εμπεριέχεται λάδι υπέρ-πρώιμης συγκομιδής με χαρακτηριστικά ultra premium extra virgin oil και οξύτητα 0.3 κατά μέγιστο. Η συγκεκριμένη συσκευασία προστατεύεται από κιβώτιο φτιαγμένο από ξύλο οξιάς. Από τον συνδυασμό  υψηλής ποιότητας και ανυπέρβλητης γεύσης προκύπτει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
 
Το μπουκάλι αυτό, όπως και όλο πλέον το συσκευασμένο λάδι του συνεταιρισμού, αποθηκεύεται, συσκευάζεται και τυποποιείται από τον περασμένο Νοέμβριο στις σύγχρονες, νεότευκτες εγκαταστάσεις του ελαιοκομικού συνεταιρισμούέτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι προστατευμένο από το ηλιακό φως και τις καιρικές συνθήκες.
 
Να υπενθυμίσουμε πως για το συσκευαστήριο χορηγήθηκε εξοπλισμός για την τυποποίηση ελαιόλαδου από την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πάσης Ελλάδος, με τον Συνεταιρισμό να προχωρά στην ανακαίνιση ενός χώρου στην Μαρώνεια, προσαρμόζοντάς τον στις υγειονομικές απαιτήσεις της νομοθεσίας και έχοντας πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις.
 
Πλέον ο Συνεταιρισμός έχει καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας, προχωρώντας και στην έκδοση ISO, ώστε να δώσει ώθηση στην εξαγωγή του προϊόντος και στην γενικότερη βελτίωσή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.