Το «Κουτι» καλωσοριζει την ανοιξη στο νεο του μενου

Πρεμιέρα γεύσεων σήμερα για το πιο πλήρες «κουτί» της πόλης

Τον 24ο χρόνο λειτουργίας του διανύει φέτος το εστιατόριο «Κουτί», η ομάδα του οποίου θέλοντας να ευχαριστήσει τους καλοφαγάδες επισκέπτες του αποφάσισε να ανανεωθεί.
 
Καινούργια πιάτα, νέες γεύσεις, προσιτές τιμές σε όλους και για όλους και φυσικά η πάντα εξαιρετική ποιότητα των υλικών συνθέτουν το νέο μενού που διαπνέεται από αέρα μοναδικής νοστιμιάς.
 
Εμπλουτίζεται με φρέσκιες απολαυστικές προτάσεις και απευθύνεται σε απαιτητικούς ουρανίσκους που προτιμούν την αψάδα του πικάντικου αλλά και σε όσους επιμένουν σε αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις ή απλά σε όσους θέλουν να συνοδέψουν το ουζάκι τους με νόστιμους μεζέδες. Τα πιάτα που επιμελήθηκε με πολύ μεράκι  ο Νίκος Γουδανάκης αποτελούν τον κορμό του νέου μενού και συνθέτουν έναν κατάλογο ξεχωριστό, αυθεντική γαστριμαργική πρόταση για την Κομοτηνή, με ντόπια και άλλα προϊόντα απευθείας από την ελληνική γη, αλλά και «νότες» ανατολίτικες με ευφάνταστους συνδυασμούς από τη μεσογειακή και ασιατική κουζίνα.
 
Όλα στο πιάτο σας, από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, από την ομάδα του «Κουτιού» που δηλώνει έτοιμη να προσθέσει έναν ακόμα εντυπωσιακό και δημιουργικό χρόνο, με νέες γεύσεις αλλά και πιο προσιτές τιμές, στα 24 συνεχόμενα και επιτυχημένα έτη λειτουργίας της.
 
Info
Εστιατόριο «Το Κουτί»
Ορφέως 45, Κομοτηνή
Τηλ.:  25310 25774

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.