Συνεργατη Ψυχιατρο αναζητα ο ΟΚΑΝΑ για την Κομοτηνη

Από τις 25 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία των Θεραπευτικών Μονάδων του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ιατρούς, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Νοσηλευτές/τριες, υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα έτος. 

Η πρόσκληση αφορά θέσεις και στην ΑΜΘ ως ακολούθως:

Ροδόπη (Κομοτηνή)
Ιατροί Ψυχίατροι ΠΕ: 1 θέση
Έβρος (Αλεξανδρούπολη)
Ιατροί Ψυχίατροι ΠΕ: 1 θέση
Καβάλα
Ιατροί Ψυχίατροι ΠΕ: 1 θέση
 
Επισημαίνεται ότι την περίπτωση όπου δεν υπάρξει ενδιαφέρον από ειδικευμένους Ιατρούς, της ανωτέρω ειδικότητας, ο Οργανισμός δύναται να συνεργαστεί και με Ιατρούς κάθε άλλης ειδικότητας.

Τα γενικά και τυπικά προσόντα καθώς και η διαδικασία επιλογής των ενδιαφερομένων, αναφέρονται στην αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν, όπως και το ειδικό έντυπο Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.okana.gr

Αιτήσεις – διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι, για όλες τις ειδικότητες της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, μπορούν να αποστείλουν την Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση μόνο με συστημένη επιστολή στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στη διεύθυνση:
Οργανισμός κατά των ναρκωτικών- ΟΚΑΝΑ
Αβέρωφ 21, 10433 – Αθήνα
Για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος : 852/22.02.2018
Πόλη :
Ειδικότητα:

Τα δικαιολογητικά 

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται επίσης από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό Σημείωμα
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Ατομικού Δελτίου Ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου)
3. Τίτλοι Σπουδών
4. Φωτοαντίγραφο Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος, όπου απαιτείται.
5. Φωτοαντίγραφο Άδειας Τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας, όπου απαιτείται.
6. Αναλυτικός Πίνακας Υπολογισμού Επαγγελματικής Εμπειρίας με επισυναπτόμενα τα δικαιολογητικά απόδειξής της :
i. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης
ii. Υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερομένου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται, επακριβώς, ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο
iii. Σε ειδικές περιπτώσεις και με τυχόν δικαστική απόφαση, από την οποία να προκύπτει το είδος της παρασχεθείσας εργασίας και η χρονική διάρκεια της παροχής της
iv. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα , από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
7. Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας, εφόσον την επικαλείται ο ενδιαφερόμενος στην αίτηση συμμετοχής του.
8. Πιστοποίηση Γνώσης Χρήσης Η/Υ, εφόσον την επικαλείται ο ενδιαφερόμενος στην αίτηση συμμετοχής του.

Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 25 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Κυριακή και λήγει στις 16 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.
 
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση. Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για ειδικότητες της ίδιας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου από την περαιτέρω διαδικασία.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την πρόσκληση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.