Ετοιμη η νεα ιστοσελιδα του ΤΕΦ

Με μοντέρνα εμφάνιση και αμέτρητες δυνατότητες

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας καλωσόρισε φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό στην νέα, αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του, η δημιουργία της οποίας οφείλεται στο Υπολογιστικό Κέντρο και Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων του ΔΠΘ.
 
Η νέα ιστοσελίδα του ΤΕΦ είναι πολυγλωσσική, ενώ οι ανακοινώσεις πλέον αναρτώνται χωρισμένες σε κατηγορίες και πρόκειται να αποστέλλονται αυτόματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Έχοντας, πια, μεταφερθεί στην πλατφόρμα WordPress απέκτησε μοντέρνα εμφάνιση, δυνατότητα επεξεργασίας από τα μέλη Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού  του τμήματος – και όχι μόνο – μέσω του Υπολογιστικού Κέντρου, καθώς και δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ, του βιογραφικού σημειώματος και των μαθημάτων από κάθε μέλος ΔΕΠ απευθείας.
 
Σε αυτήν τόσο οι διδάσκοντες όσο και οι φοιτητές μπορούν να βρουν πληροφορίες για το Τμήμα, αλλά και το Πανεπιστήμιο, γενικότερα, και στοιχεία γύρω από τα εργαστήρια και την αίθουσα υπολογιστών.
 
Υπάρχουν, ακόμη, αναφορές στα ερευνητικά προγράμματα του τμήματος, τις τρέχουσες εκδηλώσεις, τις διαλέξεις, αλλά και τις παρεχόμενες προς τους φοιτητές υπηρεσίες. Προς διευκόλυνση των σπουδαστών παρέχεται ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, δωρεάν λογισμικό, όπως επίσης και ελληνικά ακαδημαϊκά συγγράμματα και βοηθήματα σε ηλεκτρονική μορφή.
 
Καλή περιήγηση! Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.