18η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Βατά παιχνίδια για τους «μεγάλους»!

Με την 18η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα, στις 15:00, το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης, στην οποία δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι, με τους «μεγάλους» της κατηγορίας να έχουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά το στραβοπάτημα στην έδρα της Δόξας Σώστη (1-1) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής σ’ ένα παιχνίδι που μοιάζει αρκετά εύκολο για τους γηπεδούχους, όμως πρέπει να αποδείξουν την ανωτερότητα τους εντός των τεσσάρων γραμμών. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα με 1-2 από την Μεσσούνη και θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν στο Κόσμιο.
 
Η δεύτερη Δόξα Γρατινής υποδέχεται την ομάδα του Ορφέα Στρύμης με τον Γιώργο Δίγκα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας μετά την απομάκρυνση του Τάσου Μπόζη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων ενώ οι φιλοξενούμενοι από την ήττα με 0-3 από τον Σπάρτακο.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους και αουτσάιντερ τους φιλοξενούμενους. Ο Ίασμος προέρχεται από τη νίκη με 0-2 στην έδρα της Ξυλαγανής, ενώ ο Κομψάτος από την εντός έδρας ήττα από τις Σάπες με 0-1.
 
Στο πιο ενδιαφέρον ίσως παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη, η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Ο Σπάρτακος μετά το εύκολο πέρασμα του από τη Στρύμη θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ από την άλλη ο Ορφέας μετά την ήττα από τον Ίασμο θέλει τη νίκη για να πλησιάσει όσο γίνεται στην εξάδα.
 
Εύκολο φαινομενικά έργο έχει και η Ελπίδα Σαπών που υποδέχεται την ομάδα της Μεσσούνης. Αναμένεται μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, καθώς η Μεσσούνη προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και η Ελπίδα δείχνει να έχει βρει την σταθερότητα που αναζητούσε από την αρχή της περιόδου.
 
Τέλος, στο γήπεδο της Αναγέννησης Παγουρίων δοκιμάζεται η Δόξα Σώστη με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης όμως οι γηπεδούχοι έχουν δείξει έντονα σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα και σίγουρα θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής: 

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Στρύμης
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Ξυλαγανής
Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Σώστη
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Κομψάτος Πολυάνθου
ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Ελπίδα Σαπών-ΑΟ Μεσσούνης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.