Πρωτη εντος εδρας αναμετρηση για τον Ηροδικο με γεματη εξεδρα

Ηρόδικος - Αργοναύτες Βόλου 31-42 (+Video & Gallery)

Η νεοσύστατη ομάδα για μπάσκετ με αμαξίδιο του Ηρόδικου Κομοτηνής αντιμετώπισε την Κυριακή 24/2 τους Αργοναύτες Βόλου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ.
Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι καθώς ήταν  το πρώτο που έδωσε εντός έδρας ο Ηρόδικος.
Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που μετράει.                          
Το σημαντικό της ημέρας είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα που περνάει με ωραίο τρόπο τα δικά της μηνύματα και έχει αγκαλιαστεί από την κοινωνία της Κομοτηνής που έδωσε βροντερό παρόν στο κλειστό γυμναστήριο για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Το κλίμα ήταν απόλυτα γιορτινό και οι παίχτες έδειχναν ανυπόμονοι για την πρεμιέρα τους εντός έδρας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρόδικος παρά το κακό ξεκίνημα στο ματς όπου βρέθηκε να χάνει με 0-11 κατάφερε στην αρχή της δεύτερης περιόδου να μειώσει σε 10-13 ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 13-25.

Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν με αποτέλεσμα αυτή να λήξει με 19-33.Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά  ήταν για αρκετό διάστημα κάτω από τους 10 πόντους με αποκορύφωμα το 31-38 2 λεπτά πριν τη λήξη.
Ωστόσο η ομάδα της Κομοτηνής στερείται της εμπειρίας για να γυρίσει ένα τέτοιο ματς και δεν σκόραρε ξανά μέχρι το τέλος έτσι οι Βολιώτες πήραν τη νίκη με 31-42. 

Τα δεκάλεπτα:4-13,13-25,19-33,31-42
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ηρόδικος: Ραγκούσης,Παπαδόπουλος 7, Τσικουρέλης, Λαπαρίδης, Λεχούδης 4,Μπάλογλου 8, Κουαντρατουλάχ, Σαπρανίδης, Μιμίκος 12

Αργοναύτες Βόλου: Τσιοναράς 4, Μπαρμπαγεωργόπουλος 4, Καρακώστας 2, Καλαϊτζίδης, Πλεξίδας 13, Μπαρτζιώκας 4, Κυριάκης 15

Στιγμιότυπα αγώνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.