Δεν εκμισθωθηκαν 3 μπανγκαλοους στο Φαναρι

Από τα 8 που βγήκαν σε δημοπρασία την Τρίτη

Μόνο 5 από τα 8 μπανγκαλόους που βρίσκονται στην Τουριστική Ακτή Φαναρίου επανεκμισθώθηκαν κατά τη φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου στο Δήμο Κομοτηνής.
 
Από τα 8 μπανγκαλόους που ήταν διαθέσιμα, εκμισθώθηκε  το ένα διαμέρισμα της Α΄ Κατηγορίας, όπου η τιμή έναρξης είναι η υψηλότερη, με 2 διαμερίσματα να μισθώνονται στη Β΄ Κατηγορία και ακόμα 2 στη Γ΄ Κατηγορία.
 
Αντίθετα δεν νοικιάστηκαν δύο διαμερίσματα στη Β΄ και ένα διαμέρισμα στη Γ΄, για το μέλλον των οποίων θα αποφασίσει η οικονομική επιτροπή.
 
Να υπενθυμίσουμε πως η διάρκεια της μίσθωσης καθενός διαμερίσματος είναι διετής η οποία αρχίζει αμέσως μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας από την Οικονομική Επιτροπής και την κατακύρωση αυτής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, και λήγει στις 31-12-2019.
 
Η συνολική διάρκεια διαιρείται σε δύο μισθωτικές περιόδους, η πρώτη των οποίων αρχίζει με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μίσθωσης και λήγει στις 31-12-2018 και η δεύτερη μισθωτική περίοδος αρχίζει την 01-01-2019 και λήγει την 31-12-2019.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.