Δυσκολο το Μακεδονικο…

Απαρατήρητα

Για ακόμα μια φορά το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ δεν κατάφερε να εκδώσει ψήφισμα για το Μακεδονικό, μιας και το θέμα, το οποίο συζητήθηκε για δεύτερη φορά τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλαπλά ψηφίσματα (ή ίσως για αυτό το λόγο) δεν κατάφερε να πάρει μια απόφαση.
 
Βέβαια δεν βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης, με τους Περιφερειακούς Συμβούλους να είναι υπ’ ατμόν τόσο λόγω της ώρας όσο και της κακοκαιρίας που επικρατούσε σε όλη την Περιφέρεια.
 
Πάντως ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος κατέθεσε και ανέγνωσε το ψήφισμα, όμως δεν φάνηκε να καλύπτει όλες τις πλευρές του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ ο κ. Χρήστος Τρέλλης, της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατέθεσε το δικό του ψήφισμα, μιλώντας για προσπάθεια δημιουργίας προτεκτοράτου στην περιοχή μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
 
Τελικά το θέμα αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, εκτός φυσικά και αν η κυβέρνησή μας έχει λύσει το Μακεδονικό μέχρι τότε… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.